BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın Müşerref Teyze'si ilk kez anlattı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın komşuluk ilişkilerini anlatırken bahsettiği Müşerref Teyze, Erdoğan'ın çocukluğunu anlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davutpaşa Kampüsu'nde Yıldız Teknik Üniversitesi'nin eğitim yılı açılışında konuştu. Erdoğan, apartman hayatında kimsenin birbirini tanımadığına işaret ederek kendi dönemini işte bu örnekle anlattı:

BİZ BÖYLE YETİŞTİK

"Ben örneği çocukluğumda annem herhangi bir yere gitmişse karşı komşumuz Müşerref teyzenin beni hemen kendi çocuklarıyla birlikte alıp yıkadığı günleri hatırlıyorum. Aynı şekilde benim annem de onun çocuklarını alır benimle beraber yıkardı. Biz böyle yetiştik. Şimdi böyle bir şey var mı? Yok. Bunu yeniden yakalamak. Bu ayrı bir güç katıyor. Çünkü bu milletin dinamik unsurları arasında bu ilişki var. Ve hayattaki en değerli en kıymetli varlığımız aile. O küçük bir millettir."

Başbakan Erdoğan'ın anlattığı Müşerref Teyze Kasımpaşa'daki evinin kapılarını A Haber kameralarını açtı.

KEŞKE ZİYARETİME GELSE

Müşerref Hanım kendi çocukları ile birlikte baktığı ve yıkadığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluğunu anlattı. "Ben onu kendi çocuklarımdan ayırmadım. Onu en son lise yıllarında gördüm. Hala evladım gibi seviyorum onu. Keşke beni ziyarete gelse.

YARAMAZLIĞI ÜN SALMIŞTI

Aşırı yaramazdı. Ama çok akıllıydı. Benim çocuklarıma çok yardım ederdi. Çünkü benim çocukların işitme ve görme engelliydi."