BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın masasındaki detaya dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la dün yaptığı görüşmede masada yer alan Digitürk kumandası dikkat çekti.

Abone ol

Türk Telekom bünyesinde faaliyet gösteren TTNet'in dijital yayın platformu Tivibu'nun, BUGÜN TV, Samanyolu Haber ve Mehtap TV kanallarını platformdan çıkarmasının ardından, Digiturk de 7 TV kanalını Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın isteği ile yayın ağından kaldırdığını açıklamıştı.

Tartışma yaratan kararın ardından dün de ilginç bir gelişme yaşandı. Hulusi Akar'la Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüşen Erdoğan'ın çalışma odasında çekilen fotoğraflarda Digitürk kumandası da yer aldı. 

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar görüşmesinde digitürk kumandası da görüntülendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ayrıca Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla da ayrı ayrı görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, söz konusu görüşmeleri olağan günü olan Perşembe yerine yaşanan Ankara patlaması nedeniyle Pazartesi yapılması dikkat çekti.