BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğanın kravatı kaç liraya satıldı?

Gaziantep'te okul inşaatı için düzenlenen müzayedede Başbakan Erdoğan'ın kravatı görücüye çıktı.

Abone ol

Gaziantep'te Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneğince düzenlenen müzayedede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kravatı 6 bin TL'ye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kravatı 3 bin 500'ye satıldı.

KRAVATI SANKO'NUN PATRONU ALDI

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneğince yapılacak okulun inşası için finansman sağlanması amacıyla Anatolian Otel'de düzenlenen müzayedede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitime destek için bağışladığı kravatını 6 bin TL'ye Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu aldı.

Maliye Bakanı Şimşek'in müzayede sırasında boynundan çıkarıp verdiği kravatı ise 3 bin 500 TL'ye Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu tarafından satın alındı.

Bakan Şimşek, müzayededeki eserleri nişanlısı Esra Kara'yla inceledi.

Dernek Başkanı Pınar Topçuoğlu, Gaziantep'in eğitim alanında istenilen seviyeye ulaşabilmesi yönünde radikal kararlar alarak 2010 yılını eğitim yılı ilan ettiğini ve yıl içerisindeki bütün etkinliklerini "Her yerde her alanda eğitim" sloganıyla eğitim odaklı yürüteceğini söyledi.

Topçuoğlu, Gaziantep'te ilk kez gerçekleştirilen müzayededen elde edilecek gelirin tamamının derneğe okul yapımında kullanılmak üzere bağışlanacağını belirtti.