BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.399,29
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın kızdığı o soru!

Başbakan Erdoğan medyada yer alan hastanede yattığı iddiasının sorulması üzerine tepki gösterdi.

Abone ol

İNTERNET HABER -  Başbakan Erdoğan'ın hedefinde medya da vardı. Erdoğan havalimanında yaptığı açıklamalarında yerli ve yabancı basını da eleştirdi.

Yurt gazetesinin ortaya attığı Başbakan Erdoğan'ın bayram tatilini uzatarak hastanede yattığı iddialarını Fox muhabirinin sorması üzerine Erdoğan "İyi foxluyorsunuz" diye cevap verdi.

Hürriyet gazetesinde yer alan Müslüman Kardeşler'in kaleşnikofla çatıştığı haberine tepki gösteren Erdoğan "Medya grupları darbeyi meşru göstermeye çalıştı. Müslüman Kardeşlerin silah kullandığını dahi söyleyecek kadar bizde de medya grupları gazeteler, internet siteleri oldu. Bu talihsizliktir" dedi.


Gezi olayları sırasında canlı yayın yapan yabancı basına tepki gösteren Erdoğan Mısır'daki katliamı neden göstermediklerini sordu. Erdoğan "Uluslararası medyaya sesleniyorum Türkiye'de polisin kullandığı biber gazını saatlerce canlı yayına taşıyan medyanın Mısır'ı görmesi için kaç masumun ölmesi gerek. Fok balıkları için saatlerce yayın yapan medyanın Gazze'de Suriyede ölen çocukları görmek için ne yapmak gerekir" dedi.

Başbakan Erdoğan açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı:

Erdoğan sağlığıyla ilgili soruya "Allah'a hamdolsun gayet iyiyim. Hangi hastanede yazdığımı falan gazetelerden öğreniyorum" dedi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Medyanın bu yönü çok kötü biraz da kendinizi sorgulamanızerdoganin-sagligi.jpg lazım, ülkenin başbakanı yok hastanede yatmış... Biz bir ders aldık o dersin başlığı da edep yahu!" şeklinde yanıt verdi. Soruyu soran Fox TV muhabirinin hangi kanaldan olduğunu soran Başbakan tepkisini "İyi Foxluyorsunuz" diye gösterdi.

SAĞLIĞIM YERİNDE

Başbakan Erdoğan'ın Türkmenistan ziyareti öncesinde havalimanında yaptığı basın toplantısındaki dinç hali gözlerden kaçmadı. Erdoğan sağlığının iyi olduğunu vurguladı.


ERDOĞAN HASTANEYE Mİ KALDIRILDI?

Başbakan Erdoğan'ın kanser hastalığından dolayı hastanede bulunduğu iddialarına Başbakanlık açıklama yaptı.


erdoganin-saglik-durumu.jpg