BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.416,20
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın hesaplaşması bitmedi!

Başsavcı dosyasını aldı diye bildiri dağıtan o savcıya Erdoğan böyle seslendi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Manisa Demirci'de halka seslendi. Erdoğan, soruşturma dosyası elinden alınan savcı Muammer Akkaş'a yüklendi.

-Bu hangi meşrepten olursa olsun, hangi mizaçtan olursa olsun, kim olursa olsun, karşılarında bizi bulacaklardır. Bu ülkede, devletin içinde, hizmeti kalkıp da istismar etmek suretiyle, cemaat istismar etmek suretiyle, tertemiz kardeşlerimizi maalesef bu ülkede bölmeye gayret etmek suretiyle, onlar üzerinden rant elde etmek suretiyle bilsinler ki karşılarında bizi bulacaklardır. Çünkü bu ülke, 76 milyonun ve biz 76 milyonun hükümetiyiz. Bu ülkeyi, bölmeyi parçalamaya kimse cüret edemez. Kimsenin de buna hakkı yok. Herkes yerini bilecek. Bu kim olursa olsun. Bu ülkede birçok insanı istismar etmek, iftira atmak suretiyle günah keçisi haline getiriyorlar

-Son olayları görüyorsunuz. Ulusal boyutu var uluslararası boyutu var. Gizlilik kaydı olan evrakları yanına aldığı yandaş medyayala birlikte kullanarak birçok masum insanları deşifre etmek suretiyle, günahları olmadığı halde iftira atmak suretiyle onları günahkar hale getiriyor.

DUR BAKALIM DAHA SENİNLE İŞİMİZ VAR 

-Çıkıyor bir savcı efendi, makamını farklı bir şekilde kullanıyor. Gizlilik kaydı olan evrakları yanına aldığı yandaş medya ile birlikte kullanarak birçok masum insana iftira atmak suretiyle bu ülkede onları günah keçisi haline getiriyor. Bu insanlar yarın tertemiz olsalar da toplumun içinde nasıl dolaşacaklar? Başsavcımızın yaptığı bir açıklama var çok manidardır. Ancak bu gücü suistimal etmek suretiyle bu ülkenin bölünmesine neden oluyorlarsa bunu teşhir ederiz. Bu nasıl savcı? Seninle işimiz var. Dur bakalım seninle işimiz var. Adalet sarayının önünde adalet değil bildiri dağıtıyorsun. Hangi savcı sokağa çıkar da bildiri dağıtır?

- Yargı, kayıtsız şartsız egemen değildir. Yürütme, kayıtsız şartsız egemen değidir. Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.

BAYKAL KOMPLOSU ORTAYA ÇIKIYOR

-CHP’ye ağır eleştirilerde bulunan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na “Bunun adı kaset genel müdürüdür” diye yüklendi. Erdoğan, “Çünkü Baykal’ı bir kasetle götürdüler. Şimdi iş ortaya çıkıyor. Demek ki bu işin arkasında birileri var ama kimler var sorusunun cevabı yavaş yavaş çıkmaya başladı. Tezgahı farklı kurmuşlardı ama bumerang döndü şimdi kendilerini vurmaya başladı. Bunun adı tam manasıyla kaset genel müdürüdür. Kendi genel başkanına bu tür tezgahı kuran, bu ülkede her şeyi yapar! dedi.

-Eğitimde attığımız adımları biliyorsunuz. Sağlıkta Demirci hastanesinin inşaatı devam ediyor. Eskiden çekilen çileleri biliyorsunuz değil mi?SSK'nın genel müdürüyken yolsuzluklarıyla meşhurdu biliyorsunuz.

-Kendi genel başkanına bu tezgahı kuran herşeyi yapar. Sayın Baykal'ı bir kasetle götürdüler. Şimdi iş ortaya çıkıyor. Bu işin arkasından kimler var sorusunun cevabı çıkmaya başladı.