BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  POLİTİKA

Erdoğanı konuşturmadılar

Başbakan Erdoğan'a Bulgaristan'da şok bir sürpriz yaşadı.. Irkçı Ataka partisinin başkanı ve vekilleri salonu bastı..

Abone ol Başbakan Erdoğan’ın Bulgaristan Başbakanı Stanişev ile görüşmesinin ardından yapması öngörülen basın toplantısı ırkçı ve aşırı milliyetçi ATAKA partisinin milletvekilleri yüzünden iptal edildi.
ATAKA Genel Başkanı Volen Siderov, 5 milletvekiliyle birlikte başbakanlık binasında basın toplantısının yapılacağı salona gelerek, Trakya’dan göç etmiş Bulgarların malvarlıkları, 1915 olayları gibi konularında Erdoğan’a, polis tarafından engellenen gösterileriyle ilgili olarak da Sergey Stanişev’e soru sormak istediğini söyledi.

Siderov ile beraberindekilerin ısrarla salonda beklemesi üzerine basın toplantısı iptal edildi. Toplantının iptal edildiğinin açıklanmasının ardından ise Siderov ile diğer milletvekilleri salonu terk etti.

ERDOĞAN: AÇIKLAMA YAPACAĞIZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İş Konseyi toplantısından çıkarken, gazetecilerin basın toplantısının iptal edilme gerekçesini sormaları üzerine, “Toplantıyı görüşmelerin uzaması nedeniyle iptal ettik. Akşam resmi yemek öncesinde basına açıklama yapacağız” diye konuştu.