BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  GÜNCEL

Alanyada pitbull dehşeti

Bu sabah 2 köpeğiyle yürüyüşe çıkan İngiliz kadına sokakta başıboş gezen pitbull saldırdı.

Abone ol

Yaklaşık 3 yıl önce eşi Francis Maddox ile Alanya´ya yerleşen İngiliz Karen Margareth Maddox, bu sabah 2 köpeğini gezmeye çıkardı. Saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kardelen Sokak´ta karşılarına çıkan başıboş bir Pitbull, hayvanlara saldırdı.

KADINI KAFASINDAN ISIRDI

Yere doğru eğilip köpeklerini kucaklamaya çalışan kadına da saldıran köpek başının arkasından ısırdı. Kafası kan içinde kalan İngiliz kadının çığlıklarını duyup işyerlerinden fırlayan market işletmecisi Ramazan Tuncer ile berber Ali Sert, ellerine geçirdikleri sopalarla vurdukları hayvanı yakalayıp bir direğe bağlamayı başardı.

BAŞINA DİKİŞ ATILDI

Vatandaşların ambulans gelene kadar bir sandalyeye oturtup başına buz koyduğu İngiliz kadına 112 Acil Servis ekibinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Şokta olan ve sürekli gözyaşı döken Maddox, eşini ve bir yakın arkadaşını cep telefonuyla arayıp çağırdı. Özel Can Hastanesi´ne götürülen kadının başına dikiş atıldı.

Sopayla vurulduğu için ağzından yaralanan Pitbull´un haline acıyan vatandaşlar önüne su ve ekmek koydu. Alanya Emniyet Müdürlüğü´nden gelen 20 polisin çevre güvenliği aldığı olay yerine en son Alanya Belediyesi Veteriner Hekimliği´nden bir görevli gelerek köpeği alıp götürdü.