BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.407,52
HABER /  POLİTİKA

Erdoğanı fıtık eden üslup!

Erdoğan, "Çankaya yokuşu diktir, fıtıkla çıkılmaz" diyen Deniz Baykal'ın üslubunu çirkin bulduğunu söyledi ve ekledi;

Abone ol

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün gece geç saatlere kadar süren bir toplantı gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre toplantıda CHP lideri Baykal'ın son dönemdeki çıkışları da gündeme geldi.

Başbakan Erdoğan'ın, 'Çankaya yokuşu diktir, fıtıkla çıkılmaz' diyen Baykal'a sitem ederek, "Ben böyle bir üslubu sayın Baykal'a yakıştıramıyorum. Böyle bir üslup olmaz. Ama artık bu çirkin kaçıyor. Hastalık üzerinden siyaset yapıyor. Daha önce de sağlık sorunları üzerinden bunları yapmıştı. Bunlar çok çirkin şeyler. Cevap bile vermek istemiyorum. Sayın Baykal'ın bu üslubu kendi partililerini bile rahatsız ediyor" dediği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın CHP lideri Baykal'ın 'Başbakan yıllar önce bir radyoya verdiği demeçte 'sayın Öcalan' ifadesini kullandı' iddiasına yönelik olarak da tepkisini 'müflis tüccar' benzetmesiyle ortaya koyduğu belirtildi. Erdoğan'ın, bu konuyla ilgili olarak, "Yapacak birşeyi olmadığı için iflas etmiş tüccar gibi eski defterleri karıştırıp duruyor. Halkın kafasını bulandırmaya çalışıyor" diye konuştuğu bildirildi.