BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,84
ALTIN 2.412,68
HABER /  SPOR

Sonuç Tiganayı mutlu etti

Tigana, maç sonrası bir takıma karşı oynadıklarını ve aldıkları 3 puan için mutlu oldukların söyledi.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını ve aldıkları 3 puan için mutlu oldukların söyledi.

Tigana, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Kayseri Erciyesspor'un çok iyi organize olduğunu ifade ederek, ''Bize alan bırakmadılar. Bu maçı ve 3 puanı kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularıma sabırlı olmalarını söyledim. Bir duran toptan golü bulduk. Aslında duran toplardan hep biz gol yiyorduk'' diye konuştu.

Birçok oyuncularını sakatlık nedeniyle kaybettiklerini belirten Tigana, Mustafa Doğan'ın kas sorunu yaşadığını, Koray'ın omuzunda, Burak'ın da kolunda problemi olduğunu ifade ederek, milli maç nedeniyle verilen aranın kendilerine iyi geleceğini kaydetti.

Maçın sonlarında iyi organize olamadıklarını belirten Tigana, ''Ama pozisyon da vermedik. Bilhassa topu koşturmaya çalıştık. Bir daha söylüyorum, bugün çok iyi bir takıma karşı oynadık'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın son maçlarda zorlandığının hatırlatılması üzerine Fransız teknik adam, ''Bobo olmayınca ileride biraz güç kaybettik. Onun dışında oyunu kurarken ve paslaşırken kötü değildik'' dedi.

Tigana, çekişmeli bir ligin yaşandığını ifade ederek, ''Geçen seneye oranla ilerleme kaydediyoruz. Takımın yüzde 60'a yakınını yeniledik. Geçen sene evimizde sorun yaşıyorduk, şimdi de evimizde kazanıyoruz, dışarıda yeterli performans gösteremiyoruz. Dışarıda da kazanırsak, Fenerbahçe ile mücadelemizi sürdürürüz'' diye konuştu.

Gökhan Zan ile yönetici Celalettin Kolot'un hafta içindeki tartışmalarının hatırlatılması ve bunun kendi ile takım üzerinde bir olumsuz etki yaratıp yaratmadığının sorulması üzerine Tigana, ''Bilmiyorum. Orada bile değildim. Biz bir aileyiz. Çekişme de olur tartışma da'' yanıtını verdi.

Bu arada 2 gün izin yapacak olan siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına 21 Mart Çarşamba günü başlayacak.