BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,90
ALTIN 2.433,16
HABER /  SPOR

Kutluay Cimbomluları kızdırdı

İbrahim Kutluay, maçtan sonra Galatasaray tribünlerine dönerek formasını öpünce ortalık karıştı...

Abone ol

Beko Basketbol Ligi'ndeki derbide Galatasaray Cafe Crown'u 91-57 yenen Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu İbrahim Kutluay, rakiplerinden çok daha iyi bir mücadeleyle maçı kazandıklarını ifade etti.

Maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, ''Çok iyi konsantre olup, iyi mücadele ederek kazandık'' diyen Kutluay, savunmada ve hücumda iyi bir görev paylaşımıyla mücadele ettiklerini kaydederek, ''Bugün Galatasaray'dan çok daha iyi basketbol oynadık. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, maçın atmosferini ve önemini çok iyi anlayıp konsantre oldukları için. Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.

Taraftarın bugün tribünlerde olmadığını hatırlatan İbrahim, galibiyeti onlara armağan ettiğini ifade ederek, ''Başından sonuna kadar sahada mücadele eden bizdik. Galatasaray gibi güçlü bir ekibi bu kadar farklı yendiğimiz için ayrıca mutluyuz. Normal sezonu 1. bitirmek istiyoruz. Son haftadaki Türk Telekom maçına kadar mağlubiyetsiz gidip orada da kazanırsak birinci oluruz'' şeklinde konuştu.

-İBRAHİM'İN TRİBÜNLERE YAPTIĞI HAREKET-

İbrahim, maç sonunda Galatasaraylı taraftarlara dönerek üstündeki formayı öpmesiyle ilgili hareketi için de açıklama yaptı. Galatasaraylı taraftarlar arasında gerginliğe neden olan hareketiyle ilgili İbrahim, ''Olayı çok büyütmemek gerekiyor. Bugün Galatasaray taraftarı takımı 30 sayı kadar geri düşmesine rağmen medenice destekledi. Ben sadece (Galatasaraylı taraftarlar) protesto ederken kendi formamı öptüm. Olay bundan ibaret, çok doğal şeyler bunlar'' şeklinde açıklama yaptı.