BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.433,89
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Zaman yazarına zehir gibi sözler!

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da metro temel atma töreninde konuştu. Erdoğan'ın hedefinde yine cemaat ve CHP vardı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da metro hattı temel atma ve 201 Erguvan otobüsünün hizmete alım töreninde konuştu. Erdoğan cemaat ve CHP'ye sert sözlerle yüklendi ama öfkesinden çok Zaman gazetesi yazarı nasibini aldı.

AK Parti'ye kapatılma davasının gündeme alınmasını isteyen Türköne için "paralel devletin uşağı" diyen Erdoğan " İsminin önüne de bir prof koymuşlar. Senin aldığın ilim buysa biz batmışız!" dedi

Raylı sistem projelerinin hayata geçmesiyle İstanbul dünyada örnek bir şehir haline gelecek. Metro hatlarının devreye girmesiyle birlikte trafiğimiz daha rahatlayacak.

İZMİR BİNALİ YILDIRIM'A MUHTAÇ

CHP zihniyetinde çöp dağlarının patladığını gençlerimiz bilmezler

Bugün oy kullanacak gençlerimiz, İstanbul'da CHP döneminin çöp yığınlarını bilmezler. 

Bugün İzmir'de hala modern çöp depoları yok. Bu yüzden İzmir AK belediyeye muhtaç, Binali Yıldırım'a muhtaç.

Paralel yapı bizim iş adamlarımıza yönelik adımlar attı. Bir paralel yapı çıktı ortaya… 3 havalimanının maliyeti 42 milyar dolar 5 firma ortak olarak bu ihaleyi aldılar devlet olarak biz buraya para vermiyoruz para vermeyeceğiz devletin bir kuruşu yok kendileri işletecekler buraya ödeme yapacaklar. Şimdi kalkıyor bu ana muhalefetin genel müdürü grup toplantısın bu ortaklardan bir tanesinin adını vererek bulunduğu dernekten istifa etsin. O girişimci oraya senin demenle gelmedi senin demenle de oradan gitmez. Demokrasi mücadelesi budur. Bakıyorsunuz talimatlar yağdırıyor.

SANDIKTA NETİCE ALAMADIKÇA 

Bunlar sandıkta netice alamadıkları için Menderes'i ipe götürdüler, Gezi olaylarında yer aldılar şimdi de paralel yapı ile beraber çalışıyorlar.  Daha düne kadar paralel yapıdan şikayet ediyorlardı ne kadar çabuk dost oldunuz. 

Bütün mesele bu ülkede taş üstüne taş konulmasın attıkları adım bu. Bu CHP insanın kıymetini bilmez. Bunlar bu ülkede kaymak takımının temsilcileridir. Onlarla hareket ediyorlar.

11 yıldır biz eser üretiyoruz onlar bize hakaret ediyorlar, biz Türkiye dedikçe onlar küçük dünyalarını düşünüyorlar. Biz mazlumlar,Balkanlar, Avrupa Birliği dedikçe onlar Türkiye'yi içine kapatmanın derdinde.

PARALEL YAPININ UŞAĞI

Şimdi birileri çıkmış, paralel yapının uşaklarından biri çıkmış 'AK parti kapatılmalı' diyor. İsminin önüne de bir prof koymuşlar. Senin aldığın ilim buysa biz batmışız! 

İŞTE TÜRKÖNE'NİN O SÖZLERİ (TIKLA-OKU)

turkk.jpg


PARTİMİZ İÇİNDEN İHANET EDENLER ÇIKTI”

Biz bu ülkede partilerin kapatılmasının karşısında duran tek partiyiz.Partimizin içinden de bazı ihanet edenler çıktı. Ne yazık ki olumsuz oy kullandılar. 330’u bulamadığımız için anayasa değişikliği reformuna o madde giremedi. Eğer girmiş olsaydı parti kapatılması gibi bir şey kalmayacaktı. Biz başta Allah’a sonra sizlere güvendik.

Önce Gezi Parkı dediler milletin huzurunu bozdular, ama siz Kazlıçeşme'de onlara dersi verdiler.

17 Aralık sürecinde kimlerin kimlerle iş tuttuğuna özellikle dikkat etmenizi istiyorum.

Bu örgüt arkasına aldığı uluslararası destekle CHP ve MHP'yi parmağında oynatıyor. Eğer CHP bu örgütün tabanından samimi mensuplarından oy alacağını sanıyorsa yanılıyor.

Yurtdışındaki odakların maşası olan örgüt Türkiye'deki saf insanları da kullanarak AK Parti'yi yıpratmaya çalışıyor. 

Anamuhalefet de paralel örgüt de 30 Mart'ta bu milletten gereken cevabı alacak.Devletin kılcal damarlarına sızmaya çalışan bu örgüte fırsat vermeyeceğiz.

Biz demokrasiden hukuktan asla ayrılmadık, ayrılmayacağız. İftiralara karşı uyanık olacağız. Kapınıza gelip "Biz siyasi partiye mensup değiliz, sadece AK Parti'ye oy vermeyin" diyen olursa partinize sahip çıkıp "Gidin siyasi parti kurun öyle gelin" deyin.