BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Erdoğandan kararlılık vurgusu

Şırnak'ta meydana gelen mayın patlamasıyla ilgili Başbakan Erdoğan bir açıklama yaharak, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti devleti, vatandaşlarının huzur ve güvenliğini hedefleyen teröre karşı mücadelesini, kararlılığından hiçbir şekilde geri adım atmaksızın sonuna kadar sürdürecektir." dedi.

Erdoğan, 4 kişinin hayatını kaybettiği mayın patlamasıyla ilgili olarak yayınladığı mesajda, Şırnak'ta bölücü terör örgütü tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu 4 kişinin hayatını kaybetmesi ve 9 kişinin yararlanmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Erdoğan, mesajında şunları kaydetti: "Milletimizin birlik ve beraberliğine, ülkemizin huzur ve istikrarına, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzur ve refahına kast eden terör örgütü, hain emellerine ulaşmak için hiç bir hedef ayrımı gözetmediğini, hiç bir değer tanımayan insanlık dışı yüzünü bu menfur saldırıyla bir kez daha göstermiştir. Artık terör örgütünün gerçek yüzü bütün dünyada tanınmış, kendi karanlık düzenini sürdürmekten başka hiç bir amaç taşımadığı herkes tarafından anlaşılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, vatandaşlarının huzur ve güvenliğini hedefleyen teröre karşı mücadelesini, kararlılığından hiçbir şekilde geri adım atmaksızın sonuna kadar sürdürecektir. Bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize başsağlığı diliyorum."