BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  DÜNYA

Erdoğan’dan hodri meydan

Başbakan Erdoğan, “Kimin ne hesabı varsa, kendilerine güveniyorlarsa seçime girsinler. İçeriden ya da dışarıdan kimse benim ülkemi karıştıra...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, “Kimin ne hesabı varsa, kendilerine güveniyorlarsa seçime girsinler. İçeriden ya da dışarıdan kimse benim ülkemi karıştıramaz” dedi.
Başbakan Erdoğan, Konya’da toplu açılış törenine katıldı. Burada konuşan Erdoğan, “11 yıl boyunca siz bize ne emrettiyseniz, hangi talimatı verdiyseniz biz onun yerine getirmenin mücadelesi içinde olduk. Siz neden sakındıysanız, neyi sakıncalı gördüyseniz biz de oradan uzak durduk” diye konuştu.

“MÜHÜR MİLLETİN ELİNDEDİR"
Çetelerin, sermayenin, güç odaklarının Türkiye’yi yolundan döndüremeyeceğini belirten Erdoğan, “Hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz. İstedikleri kadar çirkin yollara tenezzül etsinler, kirli ittifakların içine girsinler…Buradan bir kez daha tekrar ediyorum; Türkiye’de artık söz milletindir, karar milletindir, yetki milletindir. Mühür milletin elindedir…Arkasına karanlık odakları alanlar, çeteleri alanlar bu ülkeye istikamet çizemezler. Arkasına sermayenin, medyanın gücünü alanlar bu ülkeye istikamet çizemezler. Türkiye üzerinde operasyon yapılacak, ameliyat yapılacak bir ülke değildir. AK Parti iktidarı buna izin vermez” dedi. Erdoğan şöyle devam etti:

"TÜRKİYE MUZ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR
Kimin ne hesabı varsa, kendilerine güvenleri varsa, 30 Mart’ta seçim var. Seçimlere girsinler, milletle orada görüşsünler. Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de biz müsaade etmeyiz. Türkiye; bir muz cumhuriyeti değil, üçüncü sınıf bir kabile devleti değildir. İçeriden ya da dışarıdan hiç kimse benim ülkemi karıştıramaz. Benim ülkemde çirkin tuzaklar kuramaz. Terör bu millete diz çöktüremedi. Çöktüremez ve çöktüremeyecek.”
(İHA)