BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.470,85
HABER /  DÜNYA

İhmali sonu oldu

Çalışmak için Bursa’dan Samsun’a gelen bir işçi, odasına aldığı yanan mangaldan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti...

Abone ol

Çalışmak için Bursa’dan Samsun’a gelen bir işçi, odasına aldığı yanan mangaldan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi İncesu-Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakum-Taflan İlköğretim Okulu inşaatında çalışmak üzere Bursa’dan Samsun’a gelen 29 yaşındaki Veysel Durna ve arkadaşları iddialara göre dün gece saat 23.45’te kaldıkları pansiyonun önünde ısınmak için mangalda ateş yaktılar. Bir süre ısındıktan sonra kardeşi Muğdat Durna’ya kendisinin yatmaya gittiğini ve ateşi de söndürmelerini söyledi. Gece saat 01.00 sıralarında uyanarak yanan mangalı odasına alan 29 yaşındaki Veysel Durna, mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.
Sabah saatlerinde kahvaltıya ağabeyini çağırmak için odasına giden Muğdat Durna, ağabeyinin odasında yoğun dumanla karşılaştı. Ağabeyini odadan dışarı çıkarta Muğdat Durna, durumu 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Veysel Durna’nın öldüğünü tespit ederek polise haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli incelemelerinin ardından Veysel Durna’nın cesedini otopsi yapılmak üzere OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)