BIST 10.169
DOLAR 32,30
EURO 35,00
ALTIN 2.454,82
HABER /  POLİTİKA

Erdoğandan Gülleye ziyaret

Başbakan Erdoğan, Akif Gülle'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, Subayevleri'ndeki özel konutundan öğle saatlerinde ayrılarak, geçirdiği trafik kazası nedeniyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle'yi ziyarete gitti.

Gülle'nin sağlık durumu ile ilgili doktorlarından bilgi alan Erdoğan, yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, Gülle'nin sağlık durumu ile ilgili, ''Maşallah çok iyi. Ayaklarındaki alçılar çıkarılmış. Sadece kolundaki alçılar duruyor. Artık onları da arkadaşlarımız '1 hafta 10 güne kadar alacağız' diyorlar. Gayet güzel. Sempatik. Şakalaştık. Parti çalışmalarını sordu'' dedi.

Başbakan Erdoğan, ''Sayın Gülle'yi ne zaman siyasi sahalarda görebileceğiz?'' sorusu üzerine de ''Onun süreci kolay bir süreç değil. Şimdi o sağlığına tam manasıyla kavuşsun. Doktorlarımız tamam dedikleri anda o zaman araziye çıkabilir'' yanıtını verdi.