BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  SEÇİM

Erdoğan'dan Gülen'e çağrı: Ey Pensilvanya'daki zat....

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tokat mitiginde isim vermeden Fethullah Gülen'e yüklendi.

Abone ol

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tokat'ta vatandaşlara seslendi. Başbakan Erdoğan isim vermeden Fethullah Gülen'e seslendi.

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Tokat'taki programında yaptığı konuşmada "Pensilvanya’daki zata sesleniyorum. Eğer senin bir suçun yoksa çık gel Türkiye’ye" dedi.

PENSİLAVYA'NIN DAHA ÇOK PİSLİĞİ ÇIKACAK

"Bunlar izzetiyle yenilmeyi öğrenmemişler. Bunlar hem yeniliyor hem de izzetlerini kaybediyorlar" diyen Erdoğan, Pensilvanya'nın rezillikleri ortaya çıktıkça bu lekenin CHP'nin de MH'nin de alnına yapıştığını söyledi. Erdoğan, bu lekenin hiçbir zaman silinemeyeceğini aktardı.

"Pensilvanya'nın daha çok pisliğinin çıkacağını'' dile getiren Erdoğan, "O pisliğin altında sadece Pensilvanya ihanet çetesi değil, göreceksiniz, CHP de MHP'de kalacak" ifadesini kullandı. "Bunların adaylarının filan ne siyasetle ne millete hizmetle alakası yok. Bunların böyle bir derdi de yok değerlendirmesinde" bulunan Erdoğan, bu ülkenin 81 vilayetinin neresinde ne olduğunu gayet iyi bildiklerini söyledi.

PENSİLVANYA'DAKİ ZATA SESLENİYORUM

Pensilvanya’daki zata ssleniyorum. Eğer senin bir suçun yoksa çık gel Türkiye’ye.