BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan CHP'ye keskin sözler!

Erdoğan, CHP liderini eleştirdi Kılıçdaroğlu'nun koltuğunu ortaya çıkan CD'ye borçlu olduğunu söyledi.

Abone ol
Başbakan Erdoğan'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Daren'de de konuşan ve CHP liderini genel başkanlığı taşıyan şeyin bir CD olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bu millet SGK'yı bile yönetemeyen bir şahsa ülkeyi emanet etmez" diye konuştu. 

Erdoğan, Darende Toplu Açılış töreninde konuştu.  AK Parti hükümeti olarak bütçenin yarısını Milli Eğitim'e ayırdıklarını belirten Erdoğan, elinde molotof kokteylleri olan bir gençlik değil elinde bilgisayarıyla doşalan bir gençlik istediklerini söyledi. Milli değerlerine saygılı bir gençlik yetiştirdiklerini anlatan Erdoğan şöyle konuştu:

"Niye? Eğitimli bir gençlik istiyoruz. Elinde molotof kokteylleri olan bir gençlik değil. Dükkanların cam çerçevesini indiren bir gençlik değil. Elinde silahla, döner bıçağı ile dolaşan bir gençlik değil, elinde iPad'ı ve bilgisayarı ile dolaşan bir gençlik yetiştiriyoruz. Milli değerlerine saygıyı bir gençlik yetiştiriyoruz. Artık hedef bu. Bakın şimdi üniversitesi olmayan bir ilimiz kaldı mı? 81 vilayetin hepsinde üniversitemiz var. Değerli kardeşlerim, artık üniversiteler birbirleri ile rekabet eder hale geldi." dedi.
 
"CD OLMASAYDI GENEL BAŞKAN FALAN OLACAĞI YOKTU"
 
Sağlıkta da çok önemli adımlar attıklarını belirten Başbakan Erdoğan, "Ecdadımız bir sağlıklı nefes için devleti feda etmeyi göze almış. Vatandaşının bir sağlıklı nefesi için. İşte biz bununu için buradayız. Bunun için bu adımı atıyoruz. Bir genel müdürlüğü yönetemeyen şahıs, şimdide gelmiş bir partinin genel başkanı olmuş. Nasıl oldu? İşte bir CD ile. Eğer CD olmasaydı genel başka falan olacağı yoktu. Ama bir CD sayesinde oluverdi. Şimdi hala bir şeyler bekliyor. Ne beklerse beklesin olacağı falan yok. Benim vatandaşım benim halkım kalkıp da SGK'yı batıran bir insana emaneti teslim etmez." şeklinde konuştu.
 
Konuşmasının ardından bakanları yanına çağıran Erdoğan 6 tesisin toplu açılış kurdelesini onlarla birlikte kesti.