BIST 9.797
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,02
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'dan cemaate şok sözler

Başbakan Erdoğan, cemaate çok sert sözlerle yüklendi ve seçim sonrası kapsamlı bir operasyonun sinyalini verdi.

Abone ol

"Ortalığa çok pislik dökülecek şimdiden size söylüyorum." diyen Başbakan Erdoğan, cemaate karşı büyük bir operasyonun başlayacağının mesajını açık açık verdi:

"Kurban kesim faaliyetlerinden zekat toplanmasına, bankacılık faaliyetlerinden sınavlara, ajanlık faaliyetlerinden tehdit, şantaj, haraç toplamaya kadar çok geniş bir yelpazede, çok çarpıcı, çok şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkacak.

Ankara'da yerel medya yöneticileriyle buluşan Başbakan Erdoğan bomba açıklamalar yaptı. İşte öne çıkan başlıklar:

KRİPTOLU TELEFONLAR DİNLENMİŞTİR

Kriptolu telefonlar dinlenmiştir. İstenilenin elde edilemediği durumlarda da sesler üzerinde montaj, dublaj, kurgu yapılmıştır. Aslında çok vahim bir skandalla karşı karşıyayız. Türkiye tarihinde eşi görülemeyen bir hukuk ihlali ve ihanetle karşı karşıyayız.

TELEFON DİNLEMELERİ

Selam isimli bir örgüt uydurulmuş 3 bine yakın kişinin telefonu dinlenmiş. Bir başka dosyada 450 MHP’linin telefonu dinlenmiş. Dün sayın Putin ile bir görüşme yaptım. Bunu sadece istihbarat örgütleri dinlemek ister. Oysa bir savcı bir dosya hazırlayıp keyfi şekilde dinleyebiliyor.

MİTİNGLER MONTAJ İDDİASI

Birileri ahlaksızca çıkıp bu mitinglerdeki görüntülerin montaj olduğunu söylüyorlar. Onlar buyursun gelsin kendi gözleriyle görsün. Bindirilmiş kıta mantığını kabul etmeyen bir genel başkanım. asla bir il diğer ile taşınmayacak. Anketler üzerinden oyunlar oynanıyor.

BİRİNCİ ÇIKMAZSAM SİYASETİ BIRAKMAYA HAZIRIM

Ben çok açık, net söylüyorum, 'eğer partim bu seçimlerden de birinci olarak çıkmazsa ben siyaseti bırakmaya hazırım' dedim. Acaba diğerleri bunu bırakmaya hazır mı? CHP'nin, MHP'nin genel başkanı bırakabilir mi? Çöreklenmişler koltuklara. Gerilim üretsinler, hakaret etsinler.

Bulundukları yeri değil bulundukları koltuğu korumanın gayreti içindeler. Menhum Türkeş'ten sonra oraya oturdu bir daha bırakmıyor. Var mı iktidar olma şansı? Yok. Bu millet CHP'yi iyi bilir. Sadece hakaret siyaseti anlayışı var. Halk meselenin yolsuzluk olmadığını anlıyor ve meydanlarda tepki veriyor.

SPOR KIYAFETLERLE BAŞBAKAN AĞIRLAYAN TİPLER

Bunlar spor kıyafetlerle evlerde başbakan ağırlayan tiplerdir. Şimdi istedikleri gibi hükümet yok. bu onları rahatsız ediyor. Bunlar bu ülkede milleti aptal, cahil yerine koydular. Ama hep kaybettiler ve bundan sonra hep kaybedecekler. Bir insan köylü olabilir, okuma yazma bilmiyor olabilir. Dünyayı tanımıyor olabilir. Ama onun kalp gözü öyle açıktır ki feraseti basireti öyle açıktır ki hiç kimsenin anlamadığını o anlar.

YOK OLMAYI DAHİ GÖZE ALARAK SON BİR SALDIRI DÜZENLEDİLER

Eski Türkiye'yi özleyenler işte en son 17 Aralık darbe girişimini yaparak, son bir umutla yeni Türkiye'ye hücum ettiler. Dikkatinizi çekiyorum, eski Türkiye'yi özleyen kim varsa bu saldırının içerinde yer aldı ve yer almaya devam ediyor. Siyasi partiler, bazı medya kuruluşları, bazı işveren çevreleri, bazı STK'lar, yapılanmalar, örgütler hep birlikte yeni Türkiye'ye karşı son bir saldırıda bulunuyorlar. Bütün güçlerini topladılar, ellerindeki tüm imkanları ortaya koydular. İçeride ve dışarıda bütün müttefikleriyle biraraya geldiler. Açıkçası bu sürecin sonunda yok olmayı dahi göze alarak son bir saldırı düzenlediler. Burada şunu çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum, 17 Aralık darbe girişimi aldığımız tedbirler ve yaptığımız düzenlemeler sayesinde çuvallamıştır. Sert kayaya çarpmıştır ve tam anlamıyla başarısız olmuştur. 17 Aralık darbe girişimi hükümetimiz tarafından püskürtülmüştür.

ÇOK PİSLİK DÖKÜLECEK

30 Mart'ta millet cevabını verecek. Biz de hukuk içinde darbe girişiminden hesap sorulması için hazırlıklarımızı yaptık yapıyoruz. Hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak. Anayasayı yasaları çiğneyenler göreceksiniz kısa süre zarfından bunun hesabını vermeye başlayacaklar. Ortalığa çok pislik dökülecek şimdiden size söylüyorum.

ÇOK ŞAŞIRTICI SONUÇLAR ORTAYA ÇIKACAK

Kurban kesim faaliyetlerinden zekat toplanmasına, bankacılık faaliyetlerinden sınavlara, ajanlık faaliyetlerinden tehdit, şantaj, haraç toplamaya kadar çok geniş bir yelpazede, çok çarpıcı, çok şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkacak. Kirli ilişkiler kirli eylemler tek tek ortaya çıkacak failler yargı önüne çıkacak.

SANKİ TANIDIKLARI VAR

Paralel yapının başı Pensilvanya'daki zat, merhum Savaş Ay'la 1995'te yaptığı bir röportajı anlattım, burada da anlatacağım. Cebrail Aleyhimüsselamı çok severim, aşık gibi, burnumun kemikleri sızlar. Hiç görmediğim tanımadığım bir melek bu. Sanki tanıdıkları var. O bir parti kursa, ben ona diyeceğim ki 'sen bir parti kurdun ama müsaadenle ben seni desteklemeyeceğim.' İşte bu sözleri söyleyen kişi şu anda CHP'ye MHP'ye destek veriyor. Hatta elemanlarını kapı kapı dolaştırıp AK Parti'ye oy vermeyin çağrısı yaptırıyor. Öyle istihbarat alıyoruz ki özel okullarında dershanelerinde öğrenci evlerinde sohbet ortamlarında gece seansları yapıyorlar, Tayyip Erdoğan'a beddua seansı. Artık tamamen işi buraya döktüler. Ne olacak? Başlarındaki zat işte televizyonlarda izledik, nasıl beddualar sallıyor. Ve şimdi buna da kılıf uyduruyorlar. Peygamberimiz de böyle dua edermiş. Hatta hatta daha ileri gidiyorlar Allah (cc) o da beddua edermiş.

HİÇ BİR SİYASİ PARTİ DİK DURMADI

CHP şu seçimlerde ne yapacağını söylüyor mu? Ağzına dolaşım yolsuzluk iftirası seçimi bununla geçirmeye çalışıyor. Ama biz yaptıklarımızı yapacaklarımızı konuşuyor. MHP pararlel devletin yanında yer almayı tercih etmiştir.

Hiçbir siyasi parti dik durmadı. Tamamı küçük hesaplara düşmüştür. MHP devlete yönelik bu saldırı karşısında susmayı, tehditlere boyun eğmeyi tercih etmiştir.CHP paralel yapı ile hareket etmiştir. CHP ve paralel yapı arasında ittifak kurulduğu gizlenmiyor.

SON ÇETE DEŞİFRE OLMUŞTUR

Açıkçası bu şer girişiminden Türkiye için bir hayır doğacağına ben tüm samimiyetle inanıyorum. Bu darbe girişimiyle Türkiye içindeki son çete de deşifre olmuştur ve tasfiyesi başlamıştır.