BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan bikinili çılgınlar tepkisi

Başbakan Erdoğan, Mlli İradeye Saygı mitinginde Samsun'da önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/ Başbakan Erdoğan'ın gündeminde Taksim Meydanı'nda bikinisiyle eylem yapan kadın vardı.

Erdoğan, ''Kardeşlerim Taksim Meydanı'na bakıyorsunuz bikinili çılgınlar çıkartıyorlar. Bu toplum bu mu ya? Bir tane sipariş bikiniliyi Taksim Meydanı'na çıkarıyorlar niye? Tahrik etmek, toplumun sabrını taşırmak toplumun değerleri ile oynamak için bunu yapıyorlar.'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Milli İradeye Saygı mitinginde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

TAKSİM'DE BİKİNİLİ KADIN DEPREMİ

Bikinisiyle Taksim'deki eyleme destek veren kadın, bazı vatandaşların tepkisine neden oldu.

2400.jpg

Sizin şu gür sesiniz inanın Türkiye üzerinde hesabı olanların planlarını bozmuştur.

Bunlar İstanbul'daki, Mersin'deki, Adana'daki çoşkuyu görünce oyunları bozuldu.

ONLAR TWEET ATSINLAR BİZİM BİR BESMELEMİZ YETER

Ankara'da bir şey söyledim. Biz metanetle direniriz dedim. Onlar milyonlarca tweet atsınlar bizim tek besmelemiz oyunları bozar. Onlar yaksın yıksınlar bizim bir la havlemiz tuzağı bozar.

Onlar camiye ayakkabı ile girsinler, onlar camilerde içki içsinler bu milletin bir duası milletin bir kez 'Ya Allah Ya Sabır' demesi onların hesaplarını alt üst eder.

Bu olaylar başladığından itibaren medya, sözüm ona yazarlar, sözüm ona sanatçılar, bazı ülkelerin liderleri, ne dediler  Gezi Parkı dediler. Günlerce bunlardan bahsettiler.

Yakılan polis otolarından bahsetmediler. Sivil vatandaşımın yakılan araçlarından bahsetmediler, esnafın dükkanının yağmalanmasından bahsetmediler.

ONLARIN DERDİ AĞAÇ MIYDI?

Utanmadan sıkılmadan kalkıyorlar Gezi'ye sahip olmaktan bahsediyorlar. Bunların derdi ağaç mıydı? Derdi ağaç olanlar ağacı devrir miydi? Siz bunu kime karşı yapıyorsunuz? Tayyip Erdoğan'a karşı.Siz nerede dikili ağacınız var söyleyin bakalım. Bunların dikili ağacı yok.

başbakana-gökyüzünde-yedirtmeyeceğiz-sürprizi.jpg

CHP ZİHNİYETİ ÇÖPTÜR

CHP zihniyeti çöptür, kirlidir, susuzluktur, hava kirliliğidir. CHP zihniyeti bereketsizdir. CHP zihniyetinin olduğu yerde yokluk vardır. Kanlarında CHP zihniyeti olanlar bize çevrecilik dersi vermeye çalışıyor.

Bu ülkede başörtülü kızlarımız üniversitelere sokulmadı. Çıkmış bu sabah CHP'liler toplanmışlar özgürlükten bahsediyorlar. Sizin olduğunuz yerde özgürlük olur mu? Bu ülkede özgürlük AK Parti ile halledilmiştir.

TERÖRİSTİ SEMPATİK GÖSTERDİLER

Elinde molotof, taş olan teröristi sempatik gösterdiler. Benim Samsunlu bacılarım Samsunlu ninelerim bunlar Zahide Nine'nin kahramanca haykırışını dile getirmediler. Yağmalayanları afacan çocuk gibi gösterdiler. Ama polisin sabrını, hiç göstermediler
Olayın başından itibaren sürekli yalan söylediler, manipülasyon yaptılar, hukuku ayaklar altına aldılar.

TAKSİM'E BİKİNİLİ ÇILGINLAR ÇIKARTIYORLAR

Kardeşlerim Taksim Meydanı'na bakıyorsunuz bikinili çılgınlar çıkartıyorlar. Bu toplum bu mu ya? Bir tane sipariş bikiniliyi Taksim Meydanı'na çıkarıyorlar niye? Tahrik etmek, toplumun sabrını taşırmak toplumun değerleri ile oynamak için bunu yapıyorlar.

Zahide nineye para teklif ettiler. Ama o ne dedi? ‘Benim maaşım var’ dedi. Ben zannettim ki ‘Benim sadakalarım sizi doyurur’ diyecek sandım. O anaların eli de öpülür, ayaklarının altı da.
Genç kızlarımıza diyorum ki sizin için örnekler onlar. Zahide nineler örnekleriniz. Bu duruşta birlik, beraberlik, bu ülkenin değerlerine sahip çıkmak var.

CHP İLÇE BAŞKANININ KARISININ İKİ YÜZLÜLÜKLERİNİ GÖRDÜK

Biri müftünün karısıyım diye ortaya çıkıyor. Başına da örtüyü takmış. Aman bu oyunlara dikkat. CHP'nin geçmişinde bu oyunlar çoktur. CHP'nin ilçe başkanının karısı olan kadının iki yüzlülüklerini gördük, Şişli Belediyesi'nde çalıştığını gördük.

Bunların nasıl çaresiz çapsız olduklarını polise bizzat küfeden eylemcilere para veren CHP'lileri gördük. 3 hafta devam eden gösterilerden kim kazandı?

Sandık olarak değil. Faiz lobisi,Türkiye'nin hasımları, Rant lobisi kazandı. Bu gösterilerde kim kaybetti? Türkiye ekonomisi, Türkiye'nin turizm kaybetti. Şuanda Brezilya'da da aynı oyun oynanıyor. Aynı merkezden idare ediliyorlar. Türkiye'de başaramadıklarını Brezilya'da gerçekleştirmek için çalışıyorlar.

Gençlere sesleniyorum. Yaptığınız her gösteri Türkiye'ye kaybettirdi, faiz lobisine, demokrasi düşmanlarına kazandırdı.

EY GENÇLER ALDATILDINIZ

Şu olaylarda bile maalesef bizim başörtülü kızlarımız taciz edilmiştir. Bu gerçekler ortada. Tahammül edemiyorlar. Sen en giyorsan giy başkasına saldırma. Bu ülkede başı açık başı örtülü el ele dolaşın.

Şu topluluğun içinde CHP'ye, MHP'ye Saadet'e, BBP'ye gönül verenlerde var. Farkına varamadığınız oyunda hepiniz gönüllü nefer olarak kullanıldınız ey gençler. Aldatıldız.

Ulusalcıyız diye yola çıktılar Türk bayrağınının yakılmasına seyirci kaldılar. AKM'nin üzerinde teröristlerin yazıları, illegal paçavralar var, bize hakaret eden pankartlar var. Bu CHP'liler ne oluyor demediler. Onları görünce tahammül edemedim.

Bunları 24 saate indirceksiniz dediler. Buna şafak operasyonu dediler. Taksim Meydanı'nı temizlediler. Cumhuriyet Anıtı'nda da terör örgütünün öncülerinin posterleri yanında Mustafa Kemal'in posteri vardı. Polis ne yapacaktı. O posterleri temizlemeyecek miydi?

Polisimize zulüm ettiler. Yanlışlar olabilir. Bunun için bakanlığımız gerekeni yapıyor zaten. Ama polisimizin üzerine çok gittiler. Yarın dara düştüğün zaman müracat edeceğin polistir.

Dikkat edin kasıtlı olarak tümtelevizyonlarda CHP yandaşları polisimize saldırıyor. Bu polis bizim polisimizdir ve görevlerini yapıyor ve yapacaktır

CHP'NİN GENEL MÜDÜRÜ KALKMIŞ...

CHP'nin genel müdürü kalmış Merkel'e mektup yazmış. Hala genel başkan olmadı. Genel müdürlükte kaldı. Gidiyor başka ülkelere ağlıyor. Esed'le nasıl iş birliği yaptıysa Türkiye'yi Avrupa'da istemeyenlerle işbirliğine hazırız diyor

Reyhanlı'da 53 kardeşimiz şehit oldu. Bu tezgahtan CHP çıktı. CHP vekilleri çıktı. Bu genel müdürün sesini soluğunu duydunuz mu? Gezi Parkı ile ilgili hepsi yaygara koparttı.

Reyhanlı'da kimin kimle el tutuştuğu belli. Onlar CHP heyetini Şam'a görüten Suriye'de onlara rehberlik eden canilerdir.

ONLAR DURMAYA DEVAM ETSİN

Biz durmuyacağız. Bazıları duran adamlar üretmişler. Hepiniz durun. Biz durmak yok yola devam diyoruz. Onlar durmaya devam etsin.

Reyhanlı saldırısı ve bu gösterilerle çözüm sürecini de sabote etmek istediler. Terör olayı haberi gelmiyor, şehit gelmiyor. Türkiye 30 yıllık meseleyi artık çözme noktasında.

İnşallah çarşamba günü akil insanlarla final toplantısı yapacağız.

Akil insanlar heyeti şehirlerimizi dolaşırken bazı küçük gruplar gösteriler yaptılar.Kimdi onlar? Ulusalcılar. O ulusalcıuların maskeleri düştü. Akil insanlar heyetlerini tehdit eden ulusalcılar bayrak yakanlarla omuz omuza polisle çatıştılar. Çözüm sürecine CHP karşı çıktı. CHP Taksim'de her türlü paçavraya göz yumdu. Biz demokrasi mücadelesi veriyoruz. Milletim bunların ne olduğunu gördü.

Dediler ki biz bu olayda başarı olamazsak bu iktidar bundan sonra kolay kolay yıkılmaz. Günaydın. Evallah yıkamayacaklar.

SEN RAHAT DURDUN DA POLİS GAZ MI SIKTI?

Polisimize yapılan şiddetten bu millet rahatsız olmaz mı? Onlara kaldırım taşlarıyla saldırdılar. Mecidiyeköy’de silahla ateş ettiler, bir polisimi midesinden, birini ayağından yaraladılar. Polisim ateş etti mi? Biber gazı sıktı. Rahat dur biber gazı sıkmasın.
Sen rahat durdun da polis gaz mı sıktı? Polis su sıkmayacak, biber gazı sıkmayacak da ne yapacak? Onun görevi o. Önce su, sonra biber gazı. Bu, onun asli görevi. AB müktesabatında var. Batı’nın polisleri ne yapıyor görmediniz mi? Yunanistan, Fransa, İngiltere ne yapıyor görmediniz mi?

O AKLI KENDİNE SAKLA

Bizde biber gazı sıkıyor diye birileri akıl veriyor bize. O aklı kendine sakla. Yeter ki o insan hukuk içinde ne yapmak istiyorsa yapsın. Kalkıp da oturma evinde, kendi evimizde mahremimize girecekse, belediyeye saldıracaksa kusura bakmasın orada da güvenlik güçlerimizi karşısında bulur.