BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Erdoğan'a kızan Bahçeli fena kekeledi

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı eleştirirken kekeledi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında öfkesinin kurbanı oldu.

İmralı ile yürütülen çözüm süreci görüşmeleri sert dille eleştiren Bahçeli, Kandil, BDP, İmralı AKP’yi arasına almış 'topaç' gibi oynuyor demek istedi. Bu durumu Adana yöresinde söylenen bir sözle açıklamak isteyen Bahçeli, topaç anlamına gelen "kiriştek" diyemedi.

Bahçeli "Kandil, BDP, İmralı AKP’yi arasına almış top gibi bizim oralardaki tabir kiriştek gibi çevirmeye başlamıştır" cümlesini doğru düzgün tamamlamadan geçiştirdi.

ŞEHİTLE CESET BİRBİRİNE KARIŞTI

"Bir vatanda iki ayrı şehitliği olamayacağının farkında mısın Başbakan Erdoğan. Şehitle cesedin birbirine karışması halinde felaket oluşacağını biliyor muşunun Başbakan. Bitlis’te balık tutmaya giden vatandaşımızın dövülmelerini son dakika haberi olarak verenlere soruyorum. Bu haberleri de verecek misiniz? Yol kesenler, vatandaşımızı kaçıranlarda haber yapılacak mı? PKK paralel devlet yapılanmasının çivilerini çakmaktadır. Kandil, BDP, İmralı AKP’yi arasına almış top gibi bizim oralardaki tabir kiriştek gibi çevirmeye başlamıştır" eleştirisinde bulunan Bahçeli'nin yaşadığı o talihsiz an...