BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.382,91
HABER /  MEDYA

Yeni Şafak ve Zaman'dan ibretlik Başbakan sansürü!

Başbakan'ın grup konuşmasında yol için gerekirse cami de yıkarız" dediği bölüm her yerde manşet oldu ama Yeni Şafak ve Zaman'da yer bulmadı...

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Başbakan Erdoğan'ın partisinin grup konuşmasında sarfettiği "yol yapmak için gerekirse cami de yıkarız" sözleri eşine az rastlanır bir sansüre konu oldu. Erdoğan'ın konuşmasındaki "gerekirse cami de yıkarız" cümlesi bütün medyanın manşetine çıkarken Yeni Şafak ve Zaman gazetelerinin internet sitelerinde sansürlendi.

"YOL İÇİN CAMİ DE YIKARIZ" DEDİ SANSÜRÜ YEDİ

Başbakan'ın sosyal medyada geniş yankı uyandıran konuşmasında 3. köprü ve ODTÜ projesine gelen eleştirilere de yanıt verirken şaşırtan bir çıkış yapmıştı:

Yol uğruna her şey feda edilir. Yol medeniyettir.  Ama medeni olmayanlar yolun kıymetini bilmezler. Bizim değerlerimizde yol engel tanımaz. Ama önünde cami bile olsa eğer yol oradan geçecekse biz o camiyi yıkarız gideriz o camiyi başka yerde inşa ederiz. Bu işin aslı budur.

HER YERDE MANŞET AMA ZAMAN VE YENİ ŞAFAK'TA YOK!

Erdoğan'ın sözleri internet medyası ve televizyonlarda "gerekirse camiyi yıkarız" çıkışıyla manşetlere çıkarken muhafazakar mahallenin iki önemli gazetesi akıllara ziyan bir "kraldan çok kralcılık" örneği sergileyerek konuşmanın bu bölümünü sansürledi. Başbakan'ın grup konuşmasını olduğu gibi yayınlayan Yeni Şafak ve Zaman geniş yankı bulan "gerekirse camiyi de yıkarız" bölümünü sansürleyerek okurlarından gizledi.

TWITTER'DA GÜNDEM: DİREN CAMİ!

Yeni Şafak ve Zaman'ın ibretlik sansürü Twitter'da hem eleştiri hem geyik konusu olurken "direncami" etiketi TT listesinin zirvesine oturdu.

Deneme
Deneme
Deneme
Deneme
Deneme

Deneme