BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.451,39
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'a Fildişi'nde sevgi seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fildişi Sahili'nde Devlet Başkanı Alassane Vattara ve diğer devlet erkanı tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan'a ziyaretinde 100'e yakın iş adamı da eşlik ediyor.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fildişi Sahili ziyareti başladı. Devlet Başkanı Alassane Vattara tarafından resmi törenle karşılanan Erdoğan, törene katılan 60 yerel kabile liderinin de yanına giderek selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanındaki başkanlık karşılama salonunda Fildişi Sahili Devleti'nin tüm yetkilileriyle tokalaştı.

KABİLE REİSLERİNİ SELAMLADI

Öte yandan Erdoğan, geleneksel kıyafetleriyle kendilerine ayrılan yerde hazır bulunan 60 yerel kabile liderinin yanına giderek, onları da selamladı.

"BİENVENU ERDOĞAN"

Havalimanında Fildişi Sahilli vatandaşlar da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Fransızca "Bienvenu Erdoğan" yazılı "Hoşgeldin Erdoğan" anlamına gelen pankartlar ve Türk bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN SLOGANI

Fildişi Sahili'nde yaşayan Türk vatandaşlar da "Başkan Erdoğan" sloganı attı.Erdoğan'a Fildişi Sahili, Gana, Nijerya ve Gine'deki ziyaretlerinde 100'ü aşkın iş adamı eşlik ediyor.