BIST 9.764
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.435,51
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elenecek yazılan isim bomba oldu!

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı gönüllüler takımından çıkacak. Survivor gönüllüler SMS oylaması sonuçları elenen ismi verecek. Peki kim elenecek kimin adı yazıldı?

Abone ol

Survivor adasında kim elenecek sorusunun cevabı bu kez gönüllüler takımından gelecek. Survivor son bölümde dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler için ada konseyine gidildi. Survivor ada konseyindeki oylamada kimin adı yazıldı?

Survivor adasında gönüllüler takımı ünlüler karşısında müthiş bir oyun ortaya koysalarda dokunulmazlığı verdiler. Ünlüler rahat bir şekilde adalarına dönerken gönüllüler takımı eleme için ada konseyine gitti.

SURVİVOR ADA KONSEYİ SEMİH ÖZTÜRK ELEME ADAYI OLDU

Survivor adasındaki elemede beklenen oldu. Gizem Kerimoğlu kişisel dokunulmazlığı kazanırken Semih Öztürk rekor bir oylama elenmesi istenen kişi oldu.

survivor semih öztürk kimin adını yazdı kim elendi sms sonuçları gönüllülr sıralamasıSemih Öztürk ise elenmek üzere Efecan Dianzenza'nın adını yazdı. Survivor ada konseyindeki oylama neticesinde rekor oyla Semih Öztürk birinci elenme adayı oldu. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu da elenmek üzere bir isim verdi. O isim de Efecan Dianzenza oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENİR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları elenen ismi belirleyecek. Salı günü yapılacak olan SMS oylaması sonucunda birinci olacak kişi de bir isim verecek. 3 kişi arasında Survivor gönüllüler SMS sıralamasına bakılacak ve kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıkacak.

Peki gönüllüler içinde SMS oylamasında Semih Öztürk birinci olursa ne olur? Bu durumda Semih Öztürk elemeden kurtulacak ancak birinci olarak bir ismi elenme adayı olarak önerme hakkı da olmayacak. Onun yerine ikinci olan isim elenmesi için isim verecek.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU 28 ŞUBAT

YILMAZ MORGÜL'ÜN ÇİLEDEN ÇIKTIĞI AN

SURVİVOR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor adasında geçen hafta ünlüler takımından bir kişi elendi. Yılmaz Morgül, Tuğba Özay ve Yağmur eleme adayı olmuştu. Survivor ünlüler SMS sonuçları sıralaması neticesinde Yağmur elenmişti.