BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Erdoğan’a destek için yollara düştü

Osmaniyeli fıstık tüccarı İmam Hüseyin Çelik, son günlerde yaşanan olayları protesto etmek ve Başbakan Erdoğan’a destek vermek için Ankara’y...

Abone ol

Osmaniyeli fıstık tüccarı İmam Hüseyin Çelik, son günlerde yaşanan olayları protesto etmek ve Başbakan Erdoğan’a destek vermek için Ankara’ya yürüyor.
Yürüyüş öncesi Küçük Sanayi Sitesi yanındaki Osmaniye’nin sembolü olan Fıstık Anıtı önünde basın açıklaması yapan AK Parti’li İmam Hüseyin Çelik, “17 Aralık’ta olan operasyonların bahanesiyle, geçmişte, bugünde ve yarın da olacağı gibi Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyunlar oynanmıştır. Temsilde günah yok. Bu 17 Aralık operasyonu bir bahanedir. Türkiye Cumhuriyeti’ni çökertmek için bahanedir. Kanal İstanbul’u, Marmaray’ı, İstanbul-İzmir otoyolunu çökertmek için bahanedir. Geçmişte Osmanlı tarihinde olduğu gibi, içimizde ve dışımızdaki hainler bugün de vardır. Yarın da olacaktır. Ama bu Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi, İstanbul kabadayısını, dünya kabadayısını yedirtmeyeceğiz. Ustam! İzindeyim, geliyorum, sıkı dur dünya” diye konuştu.
“İmam Hüseyin; Başbakan’ımıza Osmaniye’den selam ve saygılarımızı götür”, “Söz de, Karar da Aziz Milletimizindir, Faiz Lobisinin Değil”, “Yağmur, Çamur, Kar Demeden Yollarınıza Düştük Emrindeyiz Sayın Başbakanımız”, “Ustam İzindeyiz, Seni Yedirmeyiz” yazılı pankartlarla uğurlanan Çelik, Osmaniye’den başlattığı yürüyüşünün ilk durağının Adana’nın Ceyhan ilçesi olacağını söyledi.
Ankara’ya kadar olan güzergahı etaplar halinde tamamlayacağını belirten Çelik, yürüyüşün 17-18 gün sürmesini tahmin ettiğini ve yürüyüşün sonunda Ankara’da Osmaniyeliler ile buluşarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edeceğini bildirdi. Çelik’i uğurlamaya çok sayıda partili de geldi. Partililer, araçları ile Çelik’e şehir çıkışına kadar eşlik ettiler.
İmam Hüseyin Çelik, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti’den Osmaniye Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.
(İHA)