BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70
HABER /  MEDYA

2013'ün en komik canlı yayınları

Dünyanın önde gelen gazete ve televizyonları, geride kalan 2013 yılının birbirinden önemli olaylarından derledikleri görüntüleri ekrana getirirken, bu olayların peşinden koşturan veya bunları sunanların karşılaştığı zor durumlar da derlendi.

Abone ol

ALMAN popüler kanalı RTL, bu yıl da geride kalan 2013 yılında haber peşinde koşturan televizyon muhabirlerinin canlı yayına bağlandıkları anda, yayın sırasında teknik sorunlar veya ‘Dış müdahalelerle’ kaldığı zor durumları ekrana getirdi.

Haber bültenlerini sunan moderatör veya spikerlerin de geçen yıl oldukça zor durumda kaldıkları ve ekrana yansıyan görüntüleri derlendi. Canlı yayına bağlanan muhabirlerle yapılan bağlantılardaki ses sorunları, haber merkezleri ile koordinasyonsuzluk veya canlı yayının verdiği heyecanlarla yapılan hataların komedi programlarını aratmadığı göze çarptı.

Stüdyoda ise yayına girdiğinden habersiz makyaj yaparken görüntülenen, ekrandaki yan görüntünün hangi tarafa verildiğinin belli olmaması veya mikrofonların düşmesi gibi hataların yanı sıra sabit kameraların hareket etmesi veya bir türlü gitmeyen sinek, mesai arkadaşının davetsiz misafir geçişi de geçen yılın canlı yayın kazaları arasında yer aldı.


İŞTE O ZOR ANLAR: