BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan şortlu görüntülendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bodrum Rixos Otel'de ortaya çıktı.

Abone ol

Geçen cuma gece yarısı ’Ata’ uçağı ile İstanbul’dan ayrılan Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Bodrum’un Torba Koyu’na bakan Rixos Otel’de tatil yaptığı ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre; Suriye lideri Beşar Esad’ın hafta başında iki gün kaldığı villaya yerleşen Başbakan ve ailesi için, villada bazı değişiklikler yapıldı. Bahçesinde bir büyük, bir de çocuk havuzu bulunan villanın çevresine tül perde çekildi.

ŞORTLU BAŞBAKAN



Tül perdeler nedeniyle villanın sadece ikinci katındaki verandası açık kaldı. İki gün boyunca hiç görülmeyen Başbakan Erdoğan, dün saat 15.30’da ‘Ata’ uçağının Bodrum’dan Ankara’ya boş dönmesi ve otelin bulunduğu koydan Sahil Güvenlik ve Gümrük Muhafaza botlarının çekilmesinin ardından, saat 17.00 sıralarında verandaya çıktı. Gri tişört ve lacivert şort giyen Erdoğan, yarım saat kaldığı verandadan, jetski ve sörf yapanları izledi. Zaman zaman Emine Erdoğan’ın da verandaya çıktığı, telefonla konuştuğu gözlendi.

TORUN DA YANLARINDA



Erdoğanların kaldığı villanın verandasında, zaman zaman 1,5 yaşlarında bir erkek çocuk da görüldü. Çocuğun Esra- Berat Albayrak çiftinin oğulları, Başbakan’ın büyük torunu Ahmet Akif olduğu belirtildi.

Bu arada Başbakan Erdoğan, bugün 1 günlüğüne Ankara’ya giderek 30 Ağustos’ta emekliye ayrılacak olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ı makamında kabul edecek.