BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  SPOR

Steauya 11 cesur aslan

Galatasaray çok kritik bir maça çıkacak. Sakatlar, yapılamayan transferler ve formsuzluk düşündürüyor.

Abone ol

Galatasaray, çarşamba günü yılın en önemli maçlarından birine çıkacak.

Steaua Bükreş ile oynanacak ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımı belirleyecek karşılaşma, son yıllarda Avrupa kulvarında bir türlü istediği başarıları yakalayamayan Sarı-Kırmızılı ekibin geleceğini şekillendirecek. Üstelik transfer için para arayan Galatasaray için Şampiyonlar Ligi'ne katılmak en az 10 milyon Euro anlamına geliyor.

SERVET ÖRNEK OLMALI

Bu zorlu karşılaşma takımın yeni teknik direktörü Michael Skibbe içinde ilk önemli sınav olarak kabul ediliyor. Alman teknik adam, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başarırsa çok büyük kredi kazanacak. Bu nedenle de elindeki tüm kozları sahaya sürmek istiyor. Skibbe bu zorlu maç için Servet gibi mücadele edecek, sahaya yüreğini koyacak 11 Aslan arıyor.

MEİRA KORKUTTU

Alman teknik adamın maç öncesi bankoları, çarşamba gününe kadar sakatlanmamaları halinde Servet Çetin, Hakan Balta, Mehmet Topal ve Arda Turan. Bu arada dünkü antrenmanda sol ayak bileği ve tabanında ağrısı olan Fernando Meira idmanın taktik bölümü tamamlanınca sağlık ekibi tarafından tedavi altına alındı. Meira'nın görev alırsa maçta oynayacağı belirtildi.