BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan son anket sonucunu açıkladı SON DAKİKA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya seyahati öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Abone ol

İNTERNETHABER/ÖZEL İÇERİK

Başbakan Erdoğan, Almanya ziyareti öncesi cebindeki son anket sonucunu açıkladı.

Erdoğan'a basın toplantısında Zaman sinde bugün yayınlanan ve AK Parti ile Erdoğan'ın oylarının düştüğünü gösteren anket haberi soruldu.

Erdoğan sorunun üzerine cebinde taşıdığı son anket sonucunu açıkladı. KONDA Araştırma Şirketi'ne ait olduğunu söylediği anket sonucuna göre AK PARTİ'nin oy oranı yüzde 47,7, CHP yüzde 28,5, MHP yüzde 14,4, BDP'nin ise yüzde 5,9.

HABERTÜRK MUHABİRİ SORDUĞUNA PİŞMAN OLDU

Erdoğan'ın basın toplantısında ilginç de bir diyalog yaşandı. Erdoğan'a Zaman gazetesinde yayınlanan anketle ilgili soruyu Habertürk gazetesi muhabiri sordu. Erdoğan ise muhabire dün Habertürk'te yayınlanan haberdeki anket sonucunu sordu. Erdoğan'ın çıkışı salonda gülüşmelere neden oldu.

İşte Erdoğan'ın Zaman gazetesinin anketine ilişkin söylediği o sözler...

DEĞERLENDİRMEYE GEREK YOK!

"Bunu değerlendirmeme gerek yok. Sen inanıyor musun buna? Senin mensubu olduğun gazete dün başka bir anket yayınladı. Neye inanalım? Bunların dışındaki anketi ben size okuyayım. Bakalım buna ne diyeceksiniz?

KONDA benim şirketim değil, KONDA'nın Ocak ayı anketini söylüyorum.
AK Parti 47,7,
CHP 28,5,
MHP 14,4,
BDP 5,9...

İşte bu anketin adı paralel yapı firmasının anketidir. Bunlar duymaz uydururlar. Bunlar kendilerine göre bu ülkede bir irade oluşturabileceklerini sanıyorlar, bunu oluşturamayacaklar.

İŞTE ZAMAN GAZETESİNİN YAYINLADIĞI ANKET SONUÇLARI
i̇i̇i̇.gifHiçbir anket AK Parti'yi bu kadar düşük göstermemişti! Zaman gazetesinde yayınlanan Cihan Veri Toplama Araştırma Servisi’nin anketine göre AK Parti'nin oyları yerle bir oldu. Anketteki Abdullah Gül detayları ise bir hayli dikkat çekici. İşte Zaman gazetesinin yayınladığı o anket

DÜNYANIN BİR UCUNDAN TÜRKİYE YÖNETİLMEZ

Erdoğan Zaman gazetesindeki anket sonucuna ilişkin konuşması sonrasında da Erdoğan, isim vermeden Fethullah Gülen'e seslendi:

"Dünyanın değişik bir ucunda durup da Türkiye yönetilmez, çıkar gelirsin ne yapmak istiyorsan yaparsın."

HABERTÜRK'TE YAYINLANAN ANKET NE DİYOR?
Peki Başbakan Erdoğan'ın sözünü ettiği ve Habertürk'te yayınlanan anketin sonuçları ne diyor? KONSENSUS Araştırma Şirketi'nce 81 ilde yapılan çalışmaların sonuçlarına göre AK Parti'nin oy oranı kaç? İşte Habertürk'te yayınlanan o anketin sonuçları...

SEÇİM STARTINI VERİYOR

Bugün Almanya cuma günü Soçi'de Kış Olimpiyatları'na gideceğiz. Ondan sonra arazideyiz. Meydanlar 30 Mart'ın dilini konuşacak. Palavra anketleri millet yutmuyor.

Her ay bizim 4 ay anketimiz var, adımlarımızı da ona göre atarız. Biz hayali projelerle konuşmuyoruz. Eserler ortada... Eser Türkiye'dir.