BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Kim Kardashian'dan Super Bowl'a özel selfie!

Kim Kardashian Super Bowl etkinliğinin olduğunu gece sosyal medyadan yeni bir selfie fotoğraf paylaştı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian New Jersey'de düzenlenen Dünya'nın en büyük Amerikan Futbolu organizasyonu ile pek ilgili görünmüyor. 

Pazar gecesine damga vuran Dünya'nın en büyük Amerikan Futbolu organizasyonu Super Bowl'a birçok ünlü isim katılırken sosyetik güzel Kim Kardashian'ın ilgisini çekmeyi başaramadılar.

Ünlü güzel Kim Kardashian Super Bowl organizasyonunun olduğu gece evinde yatarken çektiği selfie fotoğrafını instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Paylaştığı fotoğrafın altına 'Çok uykum var!' yazan Kim Kardashian tüm Amerika'nın aksine Super Bowl etkinliği ile ilgilenmediğini sosyal medyadan bu şekilde gösterdi.

1.20140203121133.jpg


Takipçileri tarafından son paylaştığı selfie fotoğrafı yüzlerce beğeni toplarken hayranlarının Super Bowl hakkındaki sorularına cevap vermeyen Kim Kardashian bu büyük etkinlik hakkında fikir dahi belirtmedi. İddialara göre Beyonce ve Jay-Z çiftinin Super Bowl'da yer alacağını öğrenen Kim Kardashian'ın kıskançlıktan dolayı bu şekilde ilgisiz bir görüntü çizdiği belirtildi.