BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan seçimden sonra ilk kez görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimden sonra ilk kez görüntülendi. Erdoğan, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür'ü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Abone ol

7 Haziran günü İstanbul'da oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimleri Huber Köşkü'nde takip etmiş, seçim akşamını da Kısıklı'daki evinde geçirmişti.

Ertesi gün Ankara'ya geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar görüntü vermedi. Erdoğan seçimden sonra ilk görüntüsünü Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür'ü kabulünde verdi.

ERDOĞAN'IN SEÇİMDEN SONRAKİ İLK GÖRÜNTÜSÜ

Erdoğan bugün ilk kez gazeteciler tarafından görüntülendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür'ü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Görüşmeye ait fotoğraf Anadolu Ajansı tarafından servis edildi.

erdogan-secimden-sonra-ilk-kez-goruntulendi-7400793_x_8698_o.jpg

 NE ZAMAN KONUŞACAĞI BELLİ OLDU

Seçim sonrası gözlerin çevrildiği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan şu ana kadar yalnızca yazılı bir açıklamada bulundu. Erdoğan bugün de Başbakan Davutoğlu ile görüşecek ancak görüşme sonrası Erdoğan'dan açıklama beklenmiyor.

Cumhurbaşkanı'nın az önce belli olan programı merakla beklenen tarihi ortaya çıkardı. Erdoğan 11 Haziran Perşembe günü saat 11:30'da 4. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Programı'na katılıyor. ATO'da yapılacak toplantıda kameralar da hazır bulunacak.

SAYAÇ TUTULDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden sonra ne zaman kameraların önüne çıkacağını tespit için sosyal medyada sayaç tutulmaya başlanmıştı.