BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan, Mumcu'ya çok sert çıktı

Başbakan Erdoğan'ın eleştirilerine hedef olan bir başka isim ise Anavatan lideri Erkan Mumcu oldu. Başbakan'ın eski kabine arkadaşına mesajları çok sertti.

Abone ol

Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar konusundaki hassasiyetlerinin devam ettiğini savunan Erdoğan, "Yolsuzluklar konusunda meşhur olmuş kişiler, firmalar belliydi. Biz damardan girdik" dedi.

Erdoğan'ın "Biz milletin iktidarıyız 3-5 kişinin değil. Ama sizin bu ülkede çakılı çiviniz yok. Bunu anlayamazsınız" sözleri AK Parti milletvekillerince ayakta alkışlandı.

Anavatan lideri Erkan Mumcu'yu ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştiren Erdoğan, Mumcu için "Bakanlar Kurulu'nda 2.5 sene, 3 sene bulunacaksın. Kararlara imza atacaksın. Sonra de eleştireceksin. Eğer muhalefet ediyorsan niye daha önce çıkıp gitmedin. Sen bu partinin tüzüğünü de okudun yola da böyle girdin", Baykal için ise "Halkımızın vücut dilini iyi biliriz. Kahvelerin dilini iyi biliriz. Biz siyasete gençlik kollarından başladık. O dili bilemiyenlerin ders alması gerekir ama artık yaşları çok geçti. Bundan sonra zor" diye konuştu.