BIST 10.277
DOLAR 32,19
EURO 34,74
ALTIN 2.388,83
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan işbirlikçileri deşifre edecek

Başbakan Erdoğan yargıyı yine hedefine aldı ve işbirliklerini deşifre edeceklerini söyledi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan Akhisar'da toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasında yine operasyonun arkasındakilere mesajlar verdi. Konuşmasından satır başları...

KASIMPAŞA'NIN GALİBİYETİ

İstanbul Kasımpaşa'ya gelip 4-2 yenmek iyi olmadı. Bu iş berabere bitebilirdi. Neyse iyi olan kazansın diyoruz. Kazandıkları için de tebrik ediyoruz.

Manisa'ya bir sözümüz vardı. Manisa'yı büyük şehir statüsüne kavuşturacağız demiştik. Manisa'yı büyükşehir yaptık. İnşallah 30 Mart'ta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı'nı da seçecek. Biz Meclis'e bu tasarıyı getirdiğimizde CHP buna karşı çıktı. Dedi ki en ücra köşedeki köylere büyükşehir nasıl ulaşacak. Çünkü bunlar anlamazlar bu işten. Biz dedik ki bak biz belediye başkanlığından geliyoruz. Bunun nasıl yapılacağını biliriz. Şu anda İstanbul mülki idare sınırlarıyla, Kocaeli Mülki idare sınırlarıyla belediyecilik yapıyor. Onun için bir modern şehir oldu İstanbul.

CHP HİÇBİR ZAMAN MİLLETİ ADAM YERİNE KOYMADI 

Bölünmek niye, parçalanmak niye bunlara karşı mücadele edeceğiz dedik. Bir avuç mutlu azınlığın kontrolüne girenler var. Bunlar milleti hiçbir zaman adam yerine koymadılar. CHP kaymak takımının partisidir.

Bunlara o lobiler o örgütler destek veriyor. AK Parti ile birlikte yeni bir dönem başladı. Eskisi gibi kazanamaz oldular. Faiz alamaz oldular. 

İŞBİRLİKLERİNİ DEŞİFRE EDECEĞİZ

Kimin kiminle işbirliği içinde olduğunu gün ola harman ola deşifre edeceğiz. Şu anda bir yargı süreci var hale bak savcı kalkıyor başsavcının kendisine verdiği görev bana getireceksin diyor ve ona getirmeden medyaya sızdırıyor.

Bu savcı kimin savcısı. Uç örgütlerin marjinal örgütlerin militanları gibi çıkıp adalet sarayı önünde bildiri dağıtıyor. Bir savcı böyle bir şey yapabilir mi? 17 Aralık'tan bu yana 120 milyar dolar zarar var. Bu bir çete olayıdır. Bu bir örgüt olayıdır. Ana muhalefet ve yavru muhalefet el ele bu işi yapıyolar. Bunların derdi yolsuzluk adalet değil. Dertleri eski Türkiye'ye dönmek. İstedikleri gibi kazanıyorlardı. Millet çalışıyor milletin alın terini faiz yoluyla onlar cebe indiriyorlardı. Çalıyor çırpıyor mahkeme önüne bile çıkmıyorlardı. Ülkeye o şekilde istikamet çiziyorlardı.