BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan ile şair Cahit Koytak arasında güldüren diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile şair Cahit Koytak arasında bugün Beştepe'de geçen bir diyalog hem salondakileri hem de ekrandakileri güldürdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu.

Erdoğan ile Cahit Koytak'ın '3 çocuk' diyaloğu ise etkinliğe damga vurdu. "Şiir sevgisi bizim memleketin genleriinde vardır. Hani her Türk asker doğar diye bir söz var onun doğrusu her Türk şair doğar olmalıydı. Cahit Koytak Erzurum'da doğmuş, kimya mühendisi olarak iş hayatına atılmış sonrasında bu hayatını ticarette sürdürmüş ama hepsinin üzerine edebiyatçılığı da oturtmuş çok yönlü bir şairimizdir" diyen Erdoğan, Koytak'ın çocuk sayısını hatırlatınca ortaya komik diyaloglar çıktı.

CAHİT ÜSTAD TAVANA YÜRÜDÜ 

"... Tabi bu arada söylenmedi ama yanılmıyorsam 7-8 tane de çocuğu var. (Cahit Koytak 12 diyor ve salonda gülüşmelere neden oluyor) Tabi torunlar geldi. 7 çocuk 5 torun 12. Biz tabi en üç demiştik ama Cahit üstad maşallah tavana doğru yürüdü." 

O anlar kameralara böyle yansıdı: