BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.392,95
HABER /  MAGAZİN

Erdoğan ile Kıvanç'ın türkü düeti mest etti

Yılmaz Erdoğan ile Kıvanç Tatlıtuğ öyle bir türkü söyledi ki ekran başındakiler mest oldu. İşte en çok paylaşımı olan o düet.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Beyaz Show'a katılan Kıvanç Tatlıtuğ ve Yılmaz Erdoğan düet yaptı. Tabib Sen Elleme Benim Yaramı tüküsünü söyleyen ikili izleyenlere de duygu dolu anlar yaşattı.

GECENİN SÜRPRİZİ

Kelebeğin Rüyası'nda hem yönetmen koltuğunda oturan hem de kamera önünde oyunculuğunu sergileyen Erdoğan, sesiyle de izleyicinin takdirini kazandı.

Kuzey Güney dizisinde söylediği türkülerle gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ da sesinin güzelliği ile bir kez daha dikkat çekti.

"Saçlarını yol getir" türküsünü düet olarak seslendiren Erdoğan ile Tatlıtuğ, izleyiciyi mest etti. Sanal alemde de bu düet dolaşıyor.

İŞTE MÜTHİŞ DÜET



KIVANÇ'TAN BİR DE ŞİİR ZİYAFETİ

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Beyaz şov'da tam bir şölen sundu. Beyazıt Öztürk de kendini kaptırıp, sırtına bir tokat patlattı.

İlk okuduğu şiir olan Milyon Kere Ayten'i bir de canlı yayında Beyaz Show izleyicileri için okudu. Ümit Yaşar Oğuzcan'ın unutulumaz şiirine sesiyle can veren oyuncu dinleyenleri büyüledi.