BIST 10.644
DOLAR 32,16
EURO 35,00
ALTIN 2.496,97
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan iftarı sonrası Gül sürprizi

Başbakan Erdoğan'ın iftarından dönen sanatçılar Abdullah Gül sürpriziyle karşılaştı.

Abone ol

İBB’nin iftarında Başbakan'la sohbet eden sanatçılar, kahve için gittikleri Etiler'de Cumhurbaşkanı'yla karşılaştı.

Akşam'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve siyasilerin yanı sıra sanat dünyasından konuklar da hazır bulundu. Gecede, Başbakan Erdoğan ünlülerle tek tek el sıkışıp sohbet etti. İftar sonrasında ise Bülent Ersoy, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Polat Yağcı, İzzet Yıldızhan ve Nur Yerlitaş'ın aralarında bulunduğu grup, kahve içmek için Etiler Kile Restoran'a gitti.

‘KAPIM AÇIK, BEKLİYORUM’

Mekanda ailesi ve arkadaş grubuyla iftar yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le karşılaşan sanatçılar, ayak üstü sohbet etti. Orhan Gencebay'dan Coşkun Sabah'a, İzzet Yıldızhan'dan yapımcı Polat Yağcı'ya ünlüler, 'O gece'yi anlattı:

-ORHAN GENCEBAY: İftarda tam bir Türkiye profili vardı. Her kesimden her görüşten insanlar bir aradaydı. Sayın Başbakan herkesle bizzat ilgilendi. Biz de kısa bir sohbet fırsatı bulduk. Sektördeki durumu sordu, çalışmalarımıza devam ettiğimizi ve yakında kendisini ziyaret etmek istediğimizi söyledim. "Her zaman kapım açık, bekliyorum" dedi. Cumhurbaşkanımızla da kahve içmek için gittiğimiz mekanda karşılaştık. Erkenden bayramlaştık.

- POLAT YAĞCI: Sektörü böyle bir gecede bir arada görmek beni de mutlu etti. Sayın Başbakan yaşanan üzücü olaylar sonrasında "Her şey yolunda mı, konserler başladı mı?" diye sordu. "Yavaş yavaş düzeliyor efendim" cevabını verdim. Sevindirici ve gurur verici.

- COŞKUN SABAH: Başbakan'ımız beni ekranda görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Ailemin hatırını ve sağlığını da sordu. Bu görüşleri beni çok memnun etti.

CUMHURBAŞKANI'YLA 'MANEVİ' SOHBET SONRASI FOTOĞRAF

Şarkıcı İzzet Yıldızhan Cumhurbaşkanı Gül'le arasında geçen hoş sohbeti şöyle dile getirdi: Tamamen maneviyat üzerine geçen bir konuşmaydı. Sayın Abdullah Gül, oğlum Mustafa'yla yakından ilgilendi. Ailemin halini ve hatırını sorup işlerimin nasıl gittiğini sordu.

abdullah-gul-ve-sanatcilar.jpg

erdogan-sanatcilarla-iftar.jpg