BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Erdoğan her hafta bir suikast atlatıyor

Polisin, hafta sonundaki tavrı eleştirilirken ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırmaya yetti de arttı bile!

Abone ol

Muhalefet, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın açığa alınmasını isterken, . Prof. Dr. Nevzat Tarhan, polisin psikolojisinin Erdoğan'a yönelik suikastler nedeniyle bozulduğunu iddia etti.

Erdoğan her hafta bir suikast atlatıyor! Bu iddia, İstanbul polisinin öğrencilere yönelik şiddetin tartışıldığı canlı yayında ortaya atıldı. İddianın sahibi ise Prof. Dr. Nevzat Tarhan. Tarhan, polisin tavrının kabul edilemez olduğunu söylerken Başbakan'a yönelik suikast ihbarları nedeniyle İstanbul polisinin psikolojisinin bozulduğunu iddia etti. İşte Tarhan'ın Habertürk televizyonunda katıldığı canlı yayındaki o iddialı sözleri:

"İşin görünmeyen yönü de var. Poliste kaygı çok yüksek, özellikle Başbakan'ın bulunduğu alanlarda. Kaygı faydalı bir şey ama kaygı yüksek olup korku haline dönüşürse tehlikeli sonuçlar ortaya çıkabilir. Burada kaygı korku haline dönüşmüş. Bunu da ben şöyle açıklıyorum: Başbakan haftada bir suikast atlatan birisi şu anda. Çok ciddi, suikast konusunda aşırı bir önlem alınmakta. Bu nedenle poliste aşırı yüksek kaygı var. Düşünün ormanda yürürken elinde silah olan birisi eğer korku fazlaysa bir yerde kıpırtı olsa silahı boşaltır. Polis de şu anda öyle bir ruh hali içinde."