BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.404,63
HABER /  SEÇİM

Erdoğan cemaati bu belgeyle vurdu!

Başbakan Erdoğan Afyon'daki konuşmasında CHP'nin imzaladığı belgeyle cemaati vurdu.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. 

Başbakan'ın gündeminde cemaat ve CHP işbirliği vardı ancak Erdoğan bu defa belge açıkladı. Said Nursi'nin CHP döneminde Afyon'da hapis yattığını hatırlatan Erdoğan, kitaplarının CHP döneminde Bakanlar Kurulu tarafından yasaklanmasının belgesini ilk kez gösterdi.

Erdoğan Said Nursi'nin izinden gittiğini söyleyen cemaati de bu belgeyle eleştirdi ve şunları söyledi: "Güya Said Nursi'nin peşinden gittiğini iddia eden bu örgüt CHP ile kolkola. Said Nursi'nin kemikleri sızlıyor.Emirdağ'da hatırası inciniyor"dedi.


erdogan-said-nursi-belge.jpg

MENDERES'E YAPILANIN AYNISI
 
Merhum Menderes'e hangi tuzaklar uygulandıysa bize de aynını yapmaya çalışıyorlar. Manşetlere bakın, sokak olaylarına bakın, CHP'ye bakın tavırlar aynı. Menderes'e hangi davayı açtılar,örtülü ödenek. Bize de aynını yapmaya çalıştılar ama milletim bunu yutmuyor. 

Çirkin iftiralarla Menderes'i milletin gözünden düşürmek için her türlü iftirayı attılar. Menderes bugün var ama onları idam edenler var mı kimse onları hatırlıyor mu? Zalimler zulümleriyle anılır.

MAYIS AYINDA BUNLAR OLDU 

Size bir belge açıklayacağım. Tarih 2013 Mayıs ayı. Bir tek ay içerisinde İstanbul'da 46 milyar dolarlık üçüncü havalimanının ihalesini yaptık. Bunu durdurmak istediler. Bu havalimanının yıllık yolcu kapasitesi 100 milyon.Ankara'da Japonya Başbakanı ile görüşme yaptık. Nükleer enerji santralinde anlaştık.

BİZ AT ÜSTÜNDE KITALAR DOLAŞAN ECDADIN TORUNUYUZ

MHP'nin başındaki adam karşı çıktı, acınacak hali var. Bu başbakan hiç yere inmiyor kulaklarından indereceğiz diyor. Sen zaten uçma özürlüsün. 3,5 yıl başbakan yardımcılığı yaptın nereye gittin? Biz at üzerinde kıtalar dolaşan ecdadın toplumuyuz. Borsa tarihi rakamları gördü ama şu anda ne oldu görüyorsunuz. Merkez Bankası rezervleri Mayıs'ta yine arttı.

İşte bunlar tek bir ayda oldu. Bunların yanında çözüm sürecinde mesafe katettik. Nevruz barış içinde yapıldı, gözyaşyarı dindi. Türkiye'yi zincirlerinden prangalarından koparma noktasına geldik. Ama bur el devreye girdi. Ağaç bahanesiyle sokaklara döküldüler ateşlere verdiler.  

YOZGAT MİTİNGİNİ PROTESTO DİYE VERDİLER

Bu uluslarası medya karıştırmaya çalışıyor.Yozgat mitingimizi protesto etmek için toplanan kalabalık diye sundular. Bunların bizde de uzantıları var. Eğer dürüstseniz bu gerçekleri ortaya çıkarın. Öyle bir yerlerden kontrollerle bunları değişteremezsiniz.

YSK ADİL DAVRANMADI

YSK Sarıyer için bir karar verdi. CHP geç teslim etmesine rağmen onay verdi. Sen geçen seçimde Uşak'ta farklı partiyi seçime sokmadın. Sizler yargının içinden gelen insanlarsınız adil davranacaksınıız. Oradaki koalisyonların ne olduğunu da biliyoruz. Bu seçimlere gölgedüşürmeye kimsenin hakkı yok. 

17 Aralıkta yeniden karıştırmak için düğmeye bastılar. Bir kez daha Türkiye ekonomisini hede aldılar ama başaramıyorlar. 

KAPINIZI ÇALAN ABLALARA BUNU DEYİN

Kapılarınızı bazı ablalar çalabilir. Onlara biz hükümetimizden memnunuz deyin. Onlara şunu söyleyin onlar başörtüsüne füruat derken biz okula gidemiyorduk, ama şimdi gidebiliyoruz. Siz partinizi kurun da gelin deyin.

a

SAİD NURSİ'NİN KEMİKLERİ SIZLIYOR

Afyon'a bir mahkum getirdiler,soğuktan dondurmak istediler.Emirdağ'a hapsettiler. Said Nursi'ye burada eziyetler yaptılar. Ruslara esir düştüğü halde kaçmış, yurduna dönmüş burdan da kaçabilirdi ama kaçmadı ülkesini satmadı "Zalimler için yaşasın cehennem" dedi, kendi ülkesini tercih etti.

İşte bu CHP 1940'larda Saidi Nursi'nin kitaplarını yasaklayan, hapislere mahkum eden partidir. İşte belgesi. CHP'nin genel müdürü, bu belge senin belgelerine benzemez. 15 Temmuz 1949 tarihli Bakanlar Kurulu kararı bu. Said Nurisi tarafından yazılan Gençlik Rehberi kitabının dağıtımının yasak edilmesi, elde edileceklerin de toplanması, 'Bakanlar Kurulumuzun 15 Temmuz 1949 tarihli toplantısında kararlaştırılmıştır'. İmza, Cumhurbaşkanı İsmet İnönü

Güya Said Nursi'nin peşinden giden bu örgüt CHP ile kolkola. Said Nursi'nin kemikleri sızlıyor. 

Dün Yozgat'ta yanıma 8 tani kızımız geldi, paralel yapının evlerinde kalıyorlarmış. Bizi baskı altına alıyorlar size beddualar yaptırıyorlar. Sizinle ilgili yalan yanlış bilgiler aktarıyorlar.  

Bunların amacı hazır kasa doluyken ele geçirelim. Parayı alalım. Milletimiz buna yol vermez.