BIST 10.026
DOLAR 32,37
EURO 34,84
ALTIN 2.401,52
HABER /  GÜNCEL

Erbakanın kızı Hakanı bunalttı

Ahmet Hakan'a 6 yıldır aynı soru soruluyor. Yazar sonunda o meseleyi açıklığa kavuşturdu.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan 6 yıl geçmesine rağmen o meseleden bir türlü kurtulamadı. Erbakan'ın kızını istediği iddiası ortaya atılmış ve bu o günden bu yana dile getirilmişti. Her karşılaşanın suçlama ile karışık sorduğu bu soru yazarı fena halde bunaltmış. Hakan, son noktayı köşesinde koydu.

Kendisine suçlamalar yönelten iki tarafla hesaplaşmak isteyen Hakan, yemin etti ve böyle bir isteme olayının olmadığını iddia ederek şunları söyledi:

"Gazetenin birinci sayfasını dolduran o "haber", noktasına virgülüne kadar yalandır, gerçek dışıdır. Haberi yapan arkadaşa, hayli öfkeli bir ses tonuyla, "Neden böyle bir haber yaptınız? Hiçbiri doğru değil" denmiştir. Ancak "arkadaş", büyük bir pişkinlikle, "Refah Partisi’ne yakın isimler bize bu haberi verdi" demiş, başka da bir şey diyememiştir.Hadi kanıtı, belgeyi geçtik, haberin "bir numaralı öznesi"nin "yalan" diye haykırması bile hiçbir şey ifade edememiştir! Ertesi gün haber devam ettirilmiştir."

Yazısının sonunda yazar İslami kesime de dokunmadan geçemedi. İftira ve dedikodunun günah olduğunu hatırlatan Hakan, bu kesime şu uyarıyı yaptı:

"Aslında şu sözüm ona "dini duyarlılık taşıyan çeşitli internet odakları"nda oturup yorumlar attıran şahıslara ve yapılan yorumları "denetleme" zahmetine katlanmayan "mücahit" kardeşlere söylemek istediğim şudur: "Gıybet" haram mıdır arkadaşlar? Peki ya "iftira" atmak?
Hadi bu ikisini geçtik... Birazcık kızdığınız bir adamın özel hayatına, Allah ne verdiyse girmek, milli spor haline mi geldi aranızda? Ya da şöyle sorayım:
Tamam, kuldan utanma diye bir şey söz konusu değil, bunu anladık.
Peki ya "Allah’tan korkma?" Ona ne oldu dostlar?"