BIST 10.646
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.435,17
HABER /  GÜNCEL

Baba bu kez müdürü tehdit etti

Orucunu bozduğu iddiasıyla dövülen çocuğu korumaya alan müdüre babadan tehdit.

Abone ol

Antalya'da, orucunu bozduğu gerekçesiyle babası tarafından darp edildiği iddia edilen Sadık B'nin okuduğu ilköğretim okulunun müdürü Cemal Gençoğlu, öğrencinin babası M.B. tarafından ölümle tehdit edildiği iddiasıyla ikinci kez polise şikayette bulundu.

Baraj İlköğretim Okulu Müdürü Cemal Gençoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, M.B'nin, savcılık tarafından serbest bırakılmasının ardından dün gece kendisini telefonla arayarak, ağır hakaretlerde bulunduğunu iddia etti. Telefonda M.B'ye telkinlerde bulunmaya devam etmesine rağmen kendisini ve yakınlarını ölümle tehdit ettiğini savunan Gençoğlu,

''Babası beni tehdit ediyor, ikinci kez polise şikayet dilekçesi verdim. Her ne pahasına olursa olsun bu öğrencinin korumalığını yapmak zorundayız. Benim gözetimim sürecek'' dedi. Okul Müdürü Gençoğlu, bu sabah okula gelen 12 yaşındaki öğrencileri Sadık B. ile özel görüşme yaptığını ve öğrencinin bozulan psikolojisinin düzelmesi için öğretmenleriyle destek olacaklarını söyledi.

12 yaşındaki Sadık B, orucunu tutamadığı gerekçesiyle babası M.B. tarafından darp edilmiş, gözlerinin şiş olduğunu fark eden öğretmenleri tarafından durum polise bildirilmişti. Polisin gözaltına aldığı baba M.B, savcılık talimatıyla serbest bırakılmış, oğlu Sadık B. de kendisine teslim edilmişti.