BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  MAGAZİN

Engin Günaydın parayı sevmiyor

Monk dizisinin uyarlaması Derviş Galip ile ekrana dönmeye hazırlanan Engin Günaydın, niye aile kurmak istemiyor?

Abone ol

Avrupa Yakası'ndaki tiplemesiyle zihinlere ismini kazıyan Engin Günaydın yeni dizisi Monk'un uyarlaması Derviş Galip ile iddialı bir ekran dönüşü yapmaya hazırlanıyor.

Dizi çekimlerinin set arasında Habertürk'ten Oya Doğan'a röportaj veren Günaydın, kişiliğini yansıtan samimi açıklamalar yaptı. Bunlardan ilk parayla ilgili. İşte yorum;

PARA İÇKİ ISMARLAMAYA YARAR

*Hayatı bir kere yaşayacağım. O nedenle paranın benim için hiçbir zaman çok önemi olmadı. Bana da öyle öğretildi. Para sadece arkadaşlarına içki ısmarlamak ve hep beraber parti vermek için işe yarar. Dünyada çok kalıcı olduğumu düşünen biri değilim. Zaten hayatı belli bir süre yaşayacağım. O dönemlerde de mal mülk yapayım gibi bir düşüncem yok.

AİLE KURMAK İSTEMİYORUM

Sadece aileme yatırım yapmak isterim. Kendimde aile kurmak istemiyorum. Çok geniş bir ailem var. Onların geleceğini daha iyi hale getirmek benim için yeterlidir. 20'ye yakın yeğenim var. Onların geleceği için çok şey yapılabilir. Benim çocuğum olsa ne olacak ki? Ortalık çocuk kaynıyor.

YALNIZLIK...

Yalnız yaşıyorum ama pek yalnız birisi değilim. İnsanlara "Artık gelmeyin" der telefonu kapatırım. Benim çok fazla gelenim gidenim olur. Kalabalık yaşamayı çok seviyorum. Sadece tercih ettiğimde yalnız kalırım.