BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26
HABER /  GÜNCEL

Engelsiz yaşam fuarının yıldızı Bakırköy

Bakırköy Belediyesi'nin engellilerle ilgili çalışmaları Engelsiz yaşam fuarında büyük ilgi gördü.

Abone ol

BAKIRKÖY Belediyesi standının da yer aldığı EYAF expo “Engelsiz Yaşam Fuarı” Yeşilköy’de bulunan CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.Fuarda Bakırköy Belediyesi’nin engellilerle ilgili çalışmalarının yer aldığı stant, fuarı izlemeye gelenlerin en fazla beğenisini kazanan stant oldu.

Fuarda Bakırköy Belediyesi çocuk evlerinde kreş hizmeti alan çocukların işitme engelliler için söylediği şarkılar ve engelli gruplarının müzikal gösterileri büyük beğeni kazandı.

8 Aralık tarihleri arasında açık kalacak fuar bugün ve yarın 10.00-19.00, pazar günü de 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ 

Bakırköy Belediyesi fuarın açık kalacağı günlerde saat 13.00 ve 15.00’de Bakırköy Kaymakamlığı önünden fuara katılmak isteyenlere ücretsiz servis kaldırıyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköylüleri fuara davet etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy Belediyesi’nin Türkiye’de çoğu ilk kez yapılan ve ücretsiz olan engellilerle yaptığı çalışmaları şu şekilde özetledi: İşitme ve görme engelli gençlerimiz için üniversite hazırlık kursu, engelliler yaz kampı, engelliler termal kampı, engelliler yüzme eğitimi, engelli rehabilitasyon merkezi, fizik tedavi ve hidroterapi merkezi, görme engelliler sesli kütüphanesi, tekerlekli sandalye basketbol çalışmaları, görme, işitme, bedensel engelli çocuklarımıza kreş hizmeti, engelsiz parklar, engellilerin özel araçlarla transferi, engellilere resim, müzik, çalışmaları, engellilere yönelik her türlü sağlık hizmeti, işitme engellilere tiyatro replik takip ekranı, ulaşılabilirlik ve erişilebilirlik konusunda gerekli altyapı çalışmaları.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, engellilerle ilgili yapılan çalışmaların diğer belediyelere de örnek olmasını istediğini de sözlerine ekledi.

buyuk.20131206094625.jpg