BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.401,56
HABER /  GÜNCEL

Engellilere uygun olmayan mimarilere ruhsat verme!

Bakırköy Belediyesi, Türkiye’deki belediyelerin kanunda belirtildiği gibi engelli standartlarına uygun olmayan mimari projelere ruhsat verilmemesi konusuna dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yapacak.

Abone ol

10-16 Mayıs Engelliler Haftasında engelli ve engelli yakınlarının da katılımıyla, Türkiye’deki belediyelerin kanunda belirtildiği gibi engelli standartlarına uygun olmayan mimari projelere ruhsat verilmemesi konusuna dikkat çekmek amacıyla Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) ve Bakırköy Belediyesi tarafından yarın saat 11.00’de 30-35 Harley Davidson kullanıcısının da desteğiyle Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda basın açıklaması yapılacak.

11 Mayıs’ın aynı zamanda Anneler Günü olması nedeniyle basın açıklamasının öncesinde Rüya ve Maskeler Dans Grubu da engellilere ve annelere dans gösterisi yapacak.

engele-ruhsat-verme-1-(1).jpg

OP.DR. BÜLENT KERİMOĞLU’NDAN ANNELERE KARANFİL

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nun tüm annelere karanfil de dağıtacağı etkinlikte TOFD Başkanı Ramazan Baş, İstanbul Harley Davidson Sahipleri Derneği Başkanı Şadi Aydın ve bir engelli annesinin “Engele Ruhsat Verme” çağrısı için yapacağı konuşmaların ardından Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu da “Engele Ruhsat Vermeyeceğiz” açıklaması yapacak.

YER:Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı-E-5 İncirli Yan Yol

TARİH: 11 Mayıs 2014-Pazar

SAAT:11.00