BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

Yılın annesi hiç şüphesiz o

Samsun’da tedavi gören Umut’a koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı’ya oğulları sürpriz ziyaret gerçekleştirerek Anneler Günü’nü kutladı.<b...

Abone ol

Samsun’da tedavi gören Umut’a koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı’ya oğulları sürpriz ziyaret gerçekleştirerek Anneler Günü’nü kutladı.
Samsun’da bulunan Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde tedavisi devam eden Umut’un koruyucu anneliğini yapan Gülsüm Kabadayı’yı oğulları ziyaret etti. Anneler Günü dolayısıyla annelerini ziyaret eden Tunahan, Mehmet Ali ve Firidevsi Güzel Ağar, annelerinin gününü kutladılar. Hastane yönetimi ve doktorlarında eşlik ederek Anneler Günü’nü kutladığı Gülsüm Kabadayı, oğullarına ve hastane yönetimine teşekkür etti.
Annesinin Umut’u kendilerinden ayrı görmediğini söyleyen 21 yaşında ki Tunahan Ağar, "Annem çok çile çekti. Bir takım hakaretlere de uğradı. Gurur verici durumlarda yaşadık. Bizim için insanların ne dediği önemli değil. Biz Allah katında nasıl bir mükafat alacağımızın farkındayız. Annem Umut’u kendi oğlu gibi, biz de kendi kardeşimiz gibi benimsedik ve sahip çıktık" diye konuştu.
Oğullarının 3 değil 4 tane olduğunu söyleyen Gülsüm Kabadayı, "Benim 3 değil, 4 oğlum da burada. Çok mutlu oldum. Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah herkese her şeyin hayırlısını versin" dedi.
Ziyarete Gülsüm Kabadayı’nın 3 evladı olan Tunahan, Mehmet Ali ve Firidevsi Güzel Ağar ile birlikte Hastane Başhekimi Dr. İsmail Şen, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Orhan Akdeniz ve hastane personelleri katıldı.
(İHA)