BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Enes Çakmak trafik kazasında öldü mü Enes Çakmak neden öldü? Enes Çakmak kimdir?

Tiktok'ta ünlü olan ve binlerce kişi tarafından takip edilen sosyal medya fenomeni Enes Çakmak öldü mü, neden öldü soruları merak ediliyor. 2 hafta önce geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakıma alınan Enes Çakmak'ın öldüğü yakın arkadaşı tarafından doğrulandı. Enesalf ismini kullanan Enes Çakmak henüz 20 yaşındaydı.

Abone ol

Sosyal medya ve Tiktok kullanıcılarının çok yakından takip ettiği fenomen isimlerden biri olan Enes Çakmak öldü mü, ölüm nedeni nedir soruları merak edildi. Youtube'da Enesalf adıyla bilinen ve 2 milyona yakın takipçisi olan Enes Çakmak 2 hafta önce geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakıma kaldırılmıştı. Maalesef henüz 20 yaşındaki Enes Çakmak'tan kötü haber geldi. Enes Çakmak'ın ölüm haberini en yakın arkadaşı doğruladı. Peki kimdir Enes Çakmak, aslen nereli, ailesi kimdir? 

Sosyal medyada TikTok'ta adını duyurmuş olan ismin vefat ettiğini iddia edildi. Fenomen isim TikTok'ta milyonlarca kullanıcı tarafından takip ediliyordu. Peki Enes Çakmak kimdir, öldü mü?

Enes Çakmak kimdir: TikTok'ta ismini duyurmuş olan Enes Çakmak aslen Erzurumludur. Sosyal medya fenomeni Enes Çakmak 2001 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Enes Çakmak'ın "Enesalf" isimli TikTok hesabında toplamda 2.5 milyon takipçisi bulunmaktadır. Çakmak'ın Instagram'da da 154 bin takipçisi bulunmaktadır. Sosyal medyada videoları on binlerce beğeni alan fenomen ismin hayatına dair internet üzerinde pek fazla bir bilgi yer almamaktadır.

TikTok'ta "Enes Alf" kullanıcı ismiyle içerikler üreten ünlü fenomenin YouTube hesabının adı da "Team Alf" olarak bilinmektedir.

Enes Çakmak neden öldü: Yaklaşık iki hafta önce trafik kazası geçirdikten sonra yoğun bakıma alınan TikTok fenomeni isim Enes Çakmak'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Henüz vefat haberiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak Enes Çakmak'ın yakın arkadaşı Can Yıldırım, resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Enes Çakmak'ın vefat ettiğini duyurdu.