BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

En utanç verici kaza

Bir insanın başına gelebilecek en utandırıcı ve en inanılmaz şey havada yarı çıplak asılı kalmakmış. Ve oldu.. İşte o anlar

Abone ol

İNTERNETHABER

Kayak tatili yapan adam, bozulan teleferiğin gazabına uğradı. Teleferikten baş aşağı sarkan adamın pantoluna da çıkınca ortaya trajikomik bir görüntü çıktı.

ABD Colorado'da lüks bir kayak merkezinde tatil yapan adam, oğluyla birlikte teleferiğe bindi. Hızlı ilerleyen teleferik arızalanınca, adam gökyüzünde yarı çıplak asılı kaldı.

Bilirkişinin açıkladığı kadarıyla; teleferik sandalyesinin oturulucak yeri standart yüksekliğe sahip değil ve arıza nedeniyle teleferik sarsılınca oturağın altındaki bir boşluğa denk gelen adam tepe taklak sarkıyor teleferikten. Pantolonu da boşluk ile tahtalar arasına sıkışınca, düşmemek için çırpınan adam, yarı çıplak kalıyor havada.

Yanındaki çocuğun yardım çağrısına koşan insanlar, otel güvenliğine haber verdi ve adamı indirdiler. Düştüğü durum nedeniyle çok utandığı söylenen adamın ismi açıklanmadı.

Turistlerin yoğun ilgisinin olduğu bölgede, bu görüntüleri çeken turist, adamın otel güvenliği gelene kadar yaklaşık 15 dakika öyle asılı kaldığını söyledi.