BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

En iyisi İnternethaber!

Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde bu yıl İnternethaber de vardı. Hem de ödül almak için... İşte aldığımız ödül;

Abone ol

İNTERNETHABER-

Magazin Gazetecileri Derneği'nin geleneksel hale getirdiği "Altın Objektif Ödülleri" töreni, Türker İnanoğlu Maslak Show Center'de gerçekleştirildi. "Yılın En İyi Haber Portalı" ödülüne İnternethaber layık görüldü. Ödülü İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık aldı.

Bu yıl 15'si yapılan MGD "Altın Objektif Ödülleri" törenine çok sayıda ünlü sima katıldı. Gecede, 2007 yılının müzik, sinema, televizyon, tiyatro, moda, manken, basın meslek, internet, radyo dallarında "En İyi" olan kişi, kuruluş ve yapımlar, "Altın Objektif" ödülü aldılar.

Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici, Ferda Anıl Yarkın, Metin Özülkü ve Hakan Aysev'in canlı performans sergilediği gece renkli başlamasına rağmen organizasyondaki sıkıntılar gözden kaçmadı.

EN İYİ HABER PORTALI ÖDÜLÜ İNTERNETHABER'İN

15.Altın Objektif Ödülleri 2007'de Yılın En İyi Haber Portalı ödülüne İnternethaber layık görüldü. Ödülü almak üzere sahneye çıkan İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık teşekkür ederek konuşmasına başladı ve "Durmak yok. Yola devam! İnternethaber hep en iyi olmak için ve daima en iyi kalmak için çalışacak" dedi.