BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bu ne muhabbet böyle!

Azerbaycan'ın bağımsızlık gününden ilginç kareler yansıdı. Büyükanıt ile Erdoğan elele pasta kesti, aynı tabaktan yedi. İşte o an;

Abone ol Azerbaycan'ın bağımsızlığının 90. yıldönümü, çok sayıda davetlinin katıldığı resepsiyonla kutlandı. Resepsiyondan sıcak kareler yansıdı. Özellikle Başbakan Erdoğan ile Orgeneral Büyükanıt'ın samimi görüntüleri ilgi çekti.

Türk ve Azeri milli marşlarının okunduğu resepsiyonda, Azeri folklor ekibi gösteriler sunarken, Azeri korosu da şarkılar seslendirdi.

Ortaya kutlama pastası getirildiğinde gecenin sıcak ve samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Büyükanıt ile Erdoğan elele pastayı kesti.

Geceden yansıyan samimi kareler sadece bununla sınırlı değildi. İki ismi bu derece samimiyetle buluşturan üçüncü elin sahibi evsahibi Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Zakir Haşimov du...



Büyükanıt, Erdoğan ve Azeri büyükelçi kestikleri pastayı da aynı tabaktan birlikte yediler.

TANSİYON DÜŞER
Gecenin dikkat çeken davetlilerinden biri de Yargıtay Başkanı Gerçeker'di...Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesinin nasıl geçtiğinin sorulması üzerine, görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi. ''Tansiyon düştü mü?'' sorusuna karşılık ise Gerçeker, ''Düşer, mutlaka düşer'' yanıtını verdi.