BIST 10.704
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.503,21
HABER /  GÜNCEL

Yaralıyı, sedyeden düşürdüler

Kardeşini bıçakladığı kişinin ağabeyi tarafından bıçaklanan şahıs, sedyeden düşürüldü

Abone ol

Zonguldak'ta oturan, 18 yaşındaki Kenan Köroğlu, daha önce kardeşini bıçaklayarak yaraladığı öne sürülen 20 yaşındaki Volkan Güdül'ü sokak ortasında bıçakladı. Ağır yaralanan Güdül, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Gazipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Caddede yürüyen Volkan Güdül'ün arkasından yaklaşan Kenan Köroğlu, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak Güdül'ü karın bölgesinden bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içinde kalan Volkan Güdül, kendisini cadde üzerindeki bir banka şubesinin içine attı. Bir süre sonra gelen 112 Acil ekibi, Güdül'ü sedye ile ambulansa koydu. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güdül ameliyata alındı. Güdül'ün durumunun ağır olduğu bildirildi.

KAÇTI VE POLİSİ ARADI

Olayın ardından kaçan Kenan Köroğlu cep telefonu ile 155'i arayarak bir kişiyi bıçakladığını ve Mithatpaşa İlköğretim Okulu'nun bahçesinde olduğu söyledi. Bunun üzerine polis okulun bahçesine giderek Kanan Köroğlu'nu gözaltına aldı. Köroğlu, polise verdiği ilk ifadesinde, Güdül'ün daha önce kardeşini bıçaklayarak yaraladığını, intikam almak için kendisini bıçakladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YARALIYI SEDYEDEN DÜŞÜRDÜLER

Zonguldak Gazipaşa Caddesi'nde arkasından yaklaşan Kenan Köroğlu tarafından karın bölgesinden bıçaklanarak ağır yaralanan Volkan Güdül, bir banka şubesinde ambulansın gelmesini bekledi. Bu sırada çevredekiler, Güdül'ün kanını durdurmaya çalıştı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, bankaya girerek Güdül'ü sedyeye koydu. Panik içinde sedye ile bankadan çıkarılan Güdül, ambulansa götürülürken sedyeden düşürüldü. Kaldırıma düşen Güdül, karga tulumba tutularak yeniden sedyeye konuldu. Ambulansa götürülen Güdül hastaneye kaldırıldı.