BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.399,11
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

En iyi 10 Android uygulaması

İşte Android kullanıcılarının en çok işine yarayan 10 uygulama

Abone ol

ALİ YAMAN- DÜRDANE KILIÇ

İNTERNETHABER.COM- Android'in uygulama müdavinlerinin muhtemelen çoktan indirmiş olduğu programlar listelendi. Eğer indirmediyseniz hemen akıllı cihazlarınıza sarılın ve uygulamaları indirin. 

awiftkey.jpgSwiftKey Pro(Ücretli)
1.100.000 'den fazla, 38 ülkede uygulamayı satan 5 yıldız alan bir klavye programı.
Aynı anda üç dil türünü hafızasına alan ve facebook, twitter yazışmalarınızı analiz ederek sizin kelimelerinizi tahmin eden bir uygulama.Yeni SwiftKey Akış özelliği ile dokunarak ve hareket yazarak arasında sorunsuz geçiş sağlayabilirsiniz. Bu ekran üzerinde parmak kayma hızı ile SwiftKey zihin okuma yeteneklerini bir araya getiriyor. Uygulamanın pro versiyonu ücretlidir.

Evernote(Ücretsiz)
Evernote kullandığınız cihazların tamamında her şeyi hatırlamanıza yardımcı olur kolay kullanımlı, ücretsiz bir uygulama. Evernote’da, notlar alabilir fotoğraflar çekebilir, listeler oluşturup sesli kayıt ile hatırlatıcı oluşturmanıza olanak.Kullandığınız bilgisayarlar ve aygıtlar arasında tüm notlarınızı senkronize edebilirsiniz.

StumbleUpon(Ücretsiz)
StumbleUpon bilindiği üzere internet üzerinde yeni şeyler keşfetmek ve paylaşmak için kurulmuş sitedir.Uygulama girişte hobilerinizi ve ilgi alanlarınızı belirlemenizi istiyor. Buna bağlı olarak da size yüzlerce site arasından önerilerde bulunuyor.Eğer site hoşunuza giderse beğenip, yer imlerine ekleyebiliyorsunuz hatta bu siteleri facebook, twitter gibi sitelerde paylaşabiliyorsunuz.

musiXmatch
musiXmatch müzik çalarınızı senkronize eder ve siz bir müziği dinlerken sözlerini bulur.En büyük ve en kapsamlı resmi katalog ile şarkı sözlerini barından bir uygulamadır.
30 dilde fazla 7 milyon şarkı bulundurur.Şarkının adını hatırlıyor musunuz? Sadece arama alanına bazı sözcükleri yazın ve şarkı sözleri anında bulacaksınız!

ZEDGE
ZEDGE yüksek çözünürlükte duvar kağıtları, zil sesleri ve bildirim sesleri, sık sık güncellenenzedge.jpg büyük bir veritabanına sahip, gezinmekse inanılmaz derecede basit olan bir uygulama. Telefonunuza renk katacağı kesin. 300 milyondan fazla ücretsiz indirme alabilirsiniz.

Dolphin Browser HD

Dolphin Tarayıcı dünyanın ilk Jest, Sonar ve Add-on Android destekli mobil web tarayıcısıdır. 50.000.000 üzerinde indirme yakalamıştır. Pek çok sekmeyi bir arada açabileceğiniz beğendiniz bir şey anında paylaşabileceğiniz bir uygulama.
açmak ve yıldırım gibi hızlı Web sayfaları arasında geçiş yapmanızı sağlar.
Dolphin Connect ile Mobil ve Masaüstü arasındaki gönderileri senkronize edebilirsiniz.

Ski Safari

Hayvanlar, çığlar ve daha fazlası yeni,rahat bir oyun deneyimi yaratmak için bir araya geldi.Kahramanımız Sven,derin uykudayken çığ tehdidi ile karşı karşıya kalır. Bu büyük tehlikeden kaçarken peguen, yeti, kartal ve kurt gibi pek çok hayvanı kullanabilirsiniz.

Chrome
Android telefonunuzda ve tabletinizdeki Chrome Web tarayıcıyla hızlı göz atın. Bilgisayarınızdaki Chrome tarayıcı deneyiminizi her yerde yanınızda taşımak üzere senkronize etmek için oturum açın.Bilindiği gibi chrome masaüstü ve laptoplarımızın vazgeçilmez browserı olmuştur. Şimdi ise androidde isim yapmış durumda. Pek çok sekmeyi eş zamanlı açabilir. Google hesabınızla senkronize edebilirsiniz. Yer işaretlerini belirleyerek bunları sınıflandırabilirsiniz.

WiFi File Transfer

WiFi Dosya Transferi size kablosuz bir bağlantı üzerinden telefonunuza veya tablet dosyalarınızı upload ve download sağlayan hafif bir web sunucusudur. USB kablosu olmadan dosyaları aktarmanızı sağlar. Benzerlerine göre çok daha hızlı hem de tablet veya telefonunuzu kasmayan süper ötesi bir uygulamadır.Aynı anda birden fazla dosya yükleyin veya indirebilirsiniz. Dosyalarına rahatça ulaşabilir. Yeniden adlandırıp sile bilirsiniz. Tek kötü yanı ise ücretsiz olan versiyonunda en fazla 4Mb’lik dosya aktarabilmeniz.

SoundHound
Bir kafedesiniz ve hafif bir müzik çalıyor. Şarkının sözlerini hatırlıyorsunuz . Ama ismini bilmiyorsunuz. SoundHound’a çalan müziği 30 saniye kadar dinletmeniz yeterli. Şarkı ve gürültüyü ayırt etme, şarkı ve şarkıcı hakkında bilgi, resim, etkinliği varsa bilet temini, youtube üzerinde arama olanı ve bunlara ek olarak en sevdiğiniz sanatçıların gerçek zamanlı Facebook ve Twitter güncellemelerini bulabilirsiniz.