BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

En çok güldüren fıkraya ödül verilecek

Fıkra derleme yarışmasında en fazla güldüren fıkrayı anlatan yarışmacılara para ödülü verilecek.

Abone ol

Malatya Belediyesi tarafından, kentte bilinen ve anlatılan bütün fıkraların derlenerek gelecek nesillere aktarılması amacıyla 'Malatya Fıkraları' konulu fıkra derleme yarışması düzenlenecek.

Malatya Belediyesi tarafından, kentte bilinen ve anlatılan bütün fıkraların derlenerek gelecek nesillere aktarılması amacıyla 'Malatya Fıkraları' konulu fıkra derleme yarışması düzenlenecek. Yarışmada en fazla güldüren fıkraya 3 bin, ikinciye 2 bin üçüncüye bin, beğenilen 3 fıkraya da 500'e TL ödül verilecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar Malatya'nın tamamını içerisine alan geniş çaplı bir fıkra derleme çalışmasının bulunmadığı için böyle bir yarışmanın düzenlendiği ifade edildi. Bu yarışmada amacın Malatya'da bilinen ve anlatılan bütün fıkraların derlenerek, gelecek nesillere aktarılması olduğu belirtildi.

Jüri üyeliğini tiyatrocu Yasemin Yalçın, Prof. Dr. Hasan Kavruk, yapımcı Ünal Küpeli, Yrd. Doç. Dr. Ramazan Çiftlikçi, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yardımcı ve Cengiz Çağlayan'ın yaptığı yarışmanın birincisine 3 bin lira, ikincisine 2 bin lira, üçüncüsüne bin lira, ayrıca 3 kişiye de 500'er liralık mansiyon ödülü verileceği ifade edildi.

Yarışmayla ilgili formun Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nden ve Malatya Belediyesi'nin 'www.malatya.bel.tr' adresinden temin edilebileceği belirtildi. Açıklamada, yarışmaya yapılacak başvuruların 29 Nisan'da sona ereceği kaydedildi.